GET EXCITED ! NYX COSMETICS OPENT EEN WINKEL IN AMSTERDAM

- Manon Tilstra & Jessie Maya love NYX Cosmetics - Op 10 november opent de eerste NYX Professional Make-up store in Nederland aan de Kalverstraat!
NYX Professional Makeup staat bekend om kwalitatief hoogwaardige, professionele make-up tegen betaalbare prijzen.
Beautyliefhebbers en make-up artists omarmen de producten al lang, maar kunnen nu voor het eerst losgaan in een échte winkel.
Topvloggers ILuvSarahii, Manon Tilstra en Jessie Maya zijn ook van de partij! Bekijk voor meer informatie het persbericht in de bijlage.

Beautyliefhebbers en make-up artists omarmen de producten al lang maar kunnen nu voor het eerst losgaan in een echte winkel. De NYX Professional Makeup store wordt een ware snoepwinkel voor  beautyjunkies. In de winkel ervaar je een nieuwe stopbeleving door onder ander een interactieve beautybar waar je tutorials van internationale topvloggers kan bekijken en de make-yuptechnieken gelijk kan toepassen. Daarnaast kan je in de winkel offline de online community van NYX Professional Makeup ontdekken. Bijvoorbeeld bij de Shadow Bar, waar je via een digitaal scherm zelf een eigen oogschaduw palette kan samenstellen, Uiteraad kan je in de winkel ook terecht voor persoonlijke beautyadvies van een NYX makeup-artist. 

Bij de opening zullen toploggers Manon Tilstra en Jessie Maya een grote rol spelen. Op 11 november staan ze in de winkel voor een meet en greet. Bovendien vliegt Instagram-Icoon en groot NYX-lover Karen van @iluvsrahii (3.1 miljoen volgers) speciaal naar Nederland voor een meet en greet in de gloednieuwe NYX Professional Make-up Store. 
Dit wil je niet missen, be there!

Farah van der Zijden,
Julisa Doa MorsiFarah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: