WOMEN'S HEALTH REIKT DE ENIGE ECHTE HEALTH AWARD UIT IN NEDERLAND








 '' WIE MAG ZICH DE WINNAAR NOEMEN VAN DE FIT LIST VAN 2016 ? '' 

Een fitter en gezonder Nederland, dat is het streven van Women’s health. Gelukkig staat de healthy glossy er niet alleen voor; er zijn mensen die behoorlijk een steen bijdragen aan de missie ‘heel Holland fit’. Deze mensen wilt Women’s health in het zonnetje zetten. Ze hebben 40 namen geselecteerd, stuk voor stuk inspirerende infleuncers die het afgelopen jaar op hun eigen maner Nederland fitter hebben gemaakt. Hierbij is er alleen een ranking gemaakt van 11-40. Wie de grote winnaar wordt uit de top 10, dat bepaalt het publiek.

Een klein greep uit de kanshebbers; bestsellerschrijfster Fajah Lourens, Nederlands bekendste foodblogger Rens Kroes en niet te vergeten Wilfred Genee, die niet alleen de derde helft een stuk interessanter maakt, maar ook het voedsel van de sportkantines in Nederland weet te verbeteren. Stemmen kan gedurende vijf weken via de website van Women’s health. Op 15 november wordt de fitfleuncer van Nederland 2016 bekend gemaakt op de Fit List sneakergala. Milou turpijn, hoofdredacteur Women’s health ‘’ ik vind het belangrijk om te vieren dat zoveel mensen zich inzetten voor een fitter Nederland. Alleen genomineerd worden is al een eer, maar deze award winnen is echt de ultieme kroon op je werk.

Waar heeft Women’s health op gelet?

Bij de selectie is niet alleen gekeken naar de populariteit op social media, maar is de vraag gesteld: hebben ze iets bijzonders bewerkstelligd het afgelopen jaar? En bereiken ze heel Nederland? Het was nog knap lastig om tussen al deze toppers een selectie te maken. Toch is het gelukt om 40 namen te selecteren die de lijst hebben gehaald. ER zijn dalers, stijgers en nieuwkomers ten opzichte van de Fit List 2015. Najima & Rachida kharbouch bijvoorbeeld, die de blog healtysisters runnen. Naar eigen zeggen zijn ze de eerste Marokkaanse healthbloggers, milou : ‘’ we willen ook een podium bieden aan infleuncers die misschien nog niet zo groot zijn als anderen, maar wel een heel bijzondere missie hebben.’’

Women’s health geeft zich op een positieve manier aandacht aan mensen die zich inzetten voor een fitter Nederland. Want samen staan we sterker! De top tien heeft Women’s health geinterviewd over wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan, hun missie en waar zij over tien jaar staan. Bekijk alle interviews op de website van Women’s health and while you there, you might consider voteing for your favo fitfluencer.



Farah van der zijden 
Julisa Doa Morsi 


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: