Bomvolle Harbour Club voor NIKKIE PLESSEN Fashion Show

 
 
 
Amsterdam, 6 februari 2013
Gisteravond was ik op weg naar een afgeladen The Harbour Club te Amsterdam om de modeshow van fashionlabel NIKKIE van ondernemer en presentatrice Nikkie Plessen te bekijken, samen met Netty van der Veer. Daar aangekomen, was het inderdaad bomvol. Gelukkig was de portier erg aardig en heeft hij een valet parking voor ons geregeld tegen een kleine vergoeding. Zo konden wij toch op tijd arriveren op Nederlands grote modeshow.

In samenwerking met VOGUE Exclusive www.vogue-exclusive.nl
het beautymerk waarvan Nikkie het gezicht is, was er een wervelende show met als verrassingselement, schaatsende modellen! En niemand viel! Een heuse schaatsbaan in het midden van de catwalk. Erg apart, nog nooit vertoond in Nederland. Sommige modellen konden het erg goed! En ze zweefde langs je heen in hun modieuze outfits.

De collectie bestond uit outwear,Leuke draagbare collectie, met veel ritsen en leer, zwart en aubergine. Een prachtige poncho die ik zo zou kopen. De zaal was bomvol gevuld met pers, modebloggers, retailers, speciaal genodigden en bekende Nederlanders als Bridget Maasland, Mart Visser, Monique des Bouvrie, Gigi Ravelli, Ruud de Wild en Ben Saunders. Ik zat gezellig naast Netty van der Veer. In de finaleronde liep Nikkie Plessen zelf mee en nam ze een warm en luid applaus in ontvangst. Ik kan mij voorstellen dat ze apetrots is op haar collectie en team.

Na afloop van de show was het tijd voor een after-party, waarvoor DJ Phalerieau (Valerio Zeno) de muziek verzorgde. De voetjes van de vloer! alleen is modeminnend Nederland, niet heel erg van het dansen. Dus stond ik aan een statafel samen met de visagiste van Patty Brad en Patty herself.
Kletsend over de show, foto´s maken en hoe het toch komt dat ze er steeds goed uitziet voor haar leeftijd (geheim was mister obagi!) was het tijd om te gaan...Na ontvangst van goedgevulde goodybag met prachtige spullen van Vogue, komt aan alles een einde. Het was weer super gezellig.

Voor meer informatie kijk op www.nikkie.nl

Farah van der Zijden








Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: