And the Most Invited Miljonair's Award goes to: Ans Markus

Ans Markus! is door het tijdschrift Miljonair het meest gesignaleerd op feesten en partijen. Zij staat dan ook op nummer één van de nieuwe editie van ‘Miljonair’s Most Invited’ 2010. Ans Markus werd gehuldigd tijdens de VIP-avond van The Summer Fair in Huis ter Duin. Op twee staan Jan en Monique des Bouvrie, op de derde plaats couturier Sheila de Vries. 


En daar stond ik tussen. Gezellig zo hoor, tussen al die BNers. Het feest voor de Rich & Famous, netwerkers, CEO's, ondernemers, topsporters, zoals Regi Blinker, de oprichter van: http://www.lifeafterfootball.nl/  die samen met mij in de Range Rover stapte om heel chic voor de deur afgezet te worden. Buiten was ondanks dat het frisjes was, toch gezellig. We mochten het mooie vuurwerk bekijken en ondertussen genieten van alle mooie stands die aanwezig waren. Met natuurlijk alleen maar premium merken; zoals Jaguar's nieuwe XJ. Of de Mercedes- Benz met de presentatie van het SLR-model: de Stirling Moss. Naast prachtige bolides kon ik het ook niet laten om de stand van de beroemde UGGs te bezoeken. En uiteraard werd ik verleid om een leuk paar mini-UGGs te kopen voor mijn dochtertje Lisa. Zooo schattig. De gehele collectie kun je vinden in De Skihut in Den Haag.


Verder stond de fonkelende stand van Gassan Diamonds en Amsterdam Diamond Center bomvol. Topmerken zoals o.a. Rolex, Choices by DL, Cartier, Piaget en IWC en Balmain.  Kwijlend liepen we langs de mooie schappen. En daar trof ik zakenvrouw Annemarie van Gaal samen met haar vriend de heer De Vlieger en kon het niet laten om een compliment te maken over het ontroerende programma; een dubbeltje aan zijn kant, waarbij ze 'vastlopende' ondernemers helpt om er weer financieel bovenop te komen. Zelf had ze overigens een prachtige Burberry robe aan. 


Nog nooit op de cover van Miljonair gestaan? dan kan dat nu wel! Op de Miljonair Plaza kon je als bezoeker je eigen Miljonair cover laten schieten. Verder waren er workshops van Koh! Heerlijk om even je nagels en handen te verwennen door dit top luxe merk.
En niet te vergeten de prachtige modeshows van Janice en Michael Banaart van Bergen. Die toonden hun nieuwe collecties op de catwalk. Daarom spreekt deze fair mij zo aan. Er wordt tenminste goed gedacht aan de doelgroep glamourdames c.q. zakenvrouwen.


Uiteraard konden de helikopters en sloepen niet ontbreken. JVG Watersport combineert de luxe van een jacht met de compactheid van een sloep. Hulscher Cosmetics liet speciaal Michelle Peck via de Helicon Helicopter invliegen. Deze dame is al 6 jaar de schoonheidsspecialiste van Madonna. Ze kwam de nieuwe, unieke zuurstofinfusie behandeling demonstreren;
genaamd intraceuticals Infusions. Deze unieke behandeling kun je doen bij Chill Out Spa: http://www.chilloutspa.nl/


Verder was er op de beurs nog veel meer te vinden op het gebied van interieur, exterieur, design & lifestyle. Teveel om op te noemen. Eigenlijk was het ondanks het weer, erg geslaagd deze mini Miljonairsfair, zeker als voorproefje op de knaller Miljonairsfair in december 2010 http://www.miljonairfair.nl/


Want hoe dan ook, het is altijd enorm gezellig en inspirerend om alle luxe merken in 1 omgeving te zien, alsook de society faces weer te zien, en uiteraard ook eens gezellig te swingen! En dat hebben we gedaan, met het geweldige optreden van Berget Lewis, kun je natuurlijk niet stilstaan. Het dak ging er af, en om 14:00 uur konden we heerlijk onze voeten laten uitrusten in de mooiste bolide van de avond: De Jaquar's XJ. Wat een heerlijke auto is dat zeg! Leek wel een cockpit van binnen. Nu nog even een de lotto winnen!


Volgend jaar moet je zeker deze beurs bezoeken, hou de site in de gaten : http://www.thesummerfair.nl/


Farah van der Zijden





Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: