The Fashion Awards 2023 gepresenteerd door Pandora


image
Pamela Anderson

image
Achok Majak

Op maandag 4 december werden The Fashion Awards 2023 gepresenteerd door Pandora gehouden in de Royal Albert Hall in Londen.

In de Royal Albert Hall in Londen werd de Pandora Leader of Change Award uitgereikt. De award bekroont een persoon die met innovatie een positieve verandering te creëert. Hun werk is inspirerend, vooruitstrevend en vooruitdenkend. Ze gebruiken hun platform om een positieve verandering tot stand te brengen als gevolg van diepgaande inzet om het verschil te maken op het gebied van authentieke vertegenwoordiging.
Gedurende de avond waar veel celebrities op af kwamen, gepresenteerd door presentatrice Maya Jama en muzikant Kojey Radical, werden zestien awards uitgereikt, waaronder de Pandora Leader of Change Award aan actrice Michaela Coel, uitgereikt door Pamela Anderson.
imageimage
Ashley Park & Michaela Coel
Door haar baanbrekende acteerwerk en openlijke inzet voor verschillende sociale kwesties belichaamt Anderson vrouwelijke empowerment en progressiviteit, wat haar de ideale presentatrice voor de Award maakt. Anderson's vermogen om haar eigen verhaal in handen te nemen en haar publieke imago opnieuw vorm te geven toont haar onwrikbare toewijding aan authenticiteit. Anderson is Pandora's wereldwijde ambassadeur en het gezicht van de Pandora Lab Grown Diamonds, een serie diamanten die zijn gekweekt, geslepen en gepolijst met 100% hernieuwbare energie en gezet in 100% gerecycled zilver of goud.

"Een pionier zijn en jezelf zijn is moeilijk in een wereld zoals vandaag die je constant vertelt dat je iets anders moet zijn. Het is een uitdaging om het pad te kiezen dat niemand eerder heeft bewandeld, om de woorden te spreken die niet de woorden zijn die iedereen zegt. In tijden waarin trends de hele wereld in een oogwenk overnemen, hebben we dringend behoefte aan deze unieke denkers die uit de massa durven te stappen die we tegenwoordig op zoveel platforms zien. Ik ben vereerd om de Pandora Leader of Change Award uit te reiken tijdens The Fashion Awards 2023," aldus Pamela Anderson, wereldwijd Pandora Ambassadeur.
De Fashion Awards 2023 gepresenteerd door Pandora brengen een wereldwijde gemeenschap samen in Londen, de thuisbasis van modecreativiteit, om leiders van verandering te versterken, uitmuntendheid in creativiteit te vieren en de volgende generatie creatief talent te ondersteunen. Het evenement is de belangrijkste fondsenwerver van de BFC Foundation (Registered Charity Number: 1185152), die de toekomstige groei en het succes van de Britse mode-industrie ondersteunt door zich te richten op onderwijs, het geven van subsidies en zakelijke begeleiding. In het boekjaar 2022/2023 heeft de BFC meer dan 1,2 miljoen pond aan fondsen overgemaakt aan ontwerpers en scholieren.

Farah van der Zijden 
Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: