Claudia Sträter laat je in je kast duiken!


Goede actie van Claudia Sträter! Eerlijk gezegd brengt de naam mij altijd op het verkeerde been, omdat ik denk dat Sträter een Duitse naam is. Dus ook een Duits merk. Bij navraag blijkt  het ooit een fusie geweest te zijn tussen een Utrechtse dame Claudia modehuis en Amsterdamse modehuis Sträter. Vandaar dus...Helemaal Dutch, dutch, dutch. Geweldig dat ze nu na 40 jaar bestaan weer eens een goede actie doen! Alle moeders duiken in de kast en alle dochters denken aan het tegoed die ze mogen ontvangen als Mams wat leuks inlevert! Wat ook zo leuk is dat ze iets doen voor het goede doel, namelijk Dress for Succes. Ik geloof er heilig in! Elke keer als ik naar een sollicitatie moet, dan ga ik de avond ervoor zorgvuldig mijn kleding uitzoeken, en strijken. En passen en nog een keer. Het is zo leuk om alles op elkaar af te stemmen!

Van tas tot schoenen tot make up en nagellak. Je wilt toch goed voor de dag komen! Je leven is van jou! En styling hoort daarbij! Perceptie is waarheid, dus hoe mensen jouw zien, gekleed, zegt iets over jouw persoonlijkheid en maar ook over jouw kwaliteiten.


Claudia Sträter, het Nederlandse modemerk dat bekent staat om haar hoogwaardige kwaliteit en al ruim 40 jaar een begrip is in de Nederlandse winkelstraten, opent binnenkort een tijdelijke vintage store in haar winkel aan het Rokin.

De actie

In de winkel zullen (on)gedragen items uit het archief van 42 jaar Claudia Sträter te vinden zijn. Denk aan jasjes en jurkjes uit de jaren 70, broekpakken uit de jaren 80 en items uit de campagne met bekende Nederlandse vrouwen die in de jaren 80 model stonden voor Claudia Strater, maar ook blouses en jassen uit de jaren 90 en 00.

Daarnaast is er een belangrijke rol weggelegd voor alle Claudia Sträter bezitters.

Voor deze tijdelijke vintage store vraagt de modeketen alle vrouwen een duik in hun kast te nemen. Breng je eigen vintage Claudia Sträter naar een van de verkooppunten en ontvang maar liefst €30,- korting op een aankoop uit de nieuwe zomercollectie. Naast de korting steun je direct een goed doel: de opbrengst van de vintage kleding gaat naar Dress for Succes, een stichting die werkzoekenden aan een goede sollicitatie outfit helpt.


“Met deze actie willen we oud en nieuw met elkaar verbinden en laten zien hoe tijdloos en toch modieus het merk door alle jaren heen is. Ook vragen we jongere meiden eens in de kledingkast van hun moeder te snuffelen. Want Claudia Sträter is er ook voor de jongere vrouw”, aldus Marion Breij, brandmanager Claudia Sträter, over de actie.


Kleding kan ingeruild worden bij alle Claudia Sträter filialen (m.u.v. de Bijenkorf) vanaf vrijdag 30 maart tot 22 april 2012. In de Claudia Sträter winkel aan het Rokin 136 is de tijdelijke vintage store geopend in het weekend van 4, 5 en 6 mei 2012.

Dus duik in de kast en kom vanaf vrijdag 30 maart 2012 met een vintage Claudia Sträter naar de winkel.


Let op: Wie een van de door Claudia Sträter geselecteerde kledingstukken die op de Facebook pagina worden getoond in haar kast vindt krijgt zelfs €100,- korting op de nieuwe zomercollectie. www.facebook.com/ClaudiaStrater


Volg de actie ook op twitter via de hashtag #duikindekast.

www.claudiastrater.com


Farah van der Zijden


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: