Stijlvol Queensday of EK vieren!



 



Dress for Victory van Spijkers en Spijkers, als opvolger van de Supertrash hit...


Lieshout, 18 april 2012 – Na het internationale succes van de DutchDress in 2010, presenteert Bavaria vandaag de opvolger van dit veelbesproken oranje jurkje: de V-Dress. De V staat in dit geval voor Victory, voor de maximale steun van vrouwelijk Nederland om de overwinning te behalen. De Brabantse brouwer lanceert samen met topdesigners Spijkers en Spijkers een jurk die ontworpen is in de herkenbare en modernistische stijl van Spijkers en Spijkers. De V-Dress is een compositie van oranje en (Bavaria) blauwe kleurvlakken en is zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien van een rood-wit-blauwe V-hals.



Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Bavaria kwam tijdens het WK in 2010 als eerste met een item speciaal voor vrouwen. De traditie die we daarmee in gang hebben gezet zetten we nu voort voor het aankomende EK. We maken ons op voor een nieuw kampioenschap en presenteren met trots ons nieuwe tenue: de V-Dress. Met het geraffineerde ontwerp van het ontwerpersduo Spijkers en Spijkers is de V-Dress de ideale opvolger en must have voor dit EK. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te halen.

Of wel: Dress voor Victory!”.


De V-Dress werd vandaag gelanceerd in Amsterdam. Modefotograaf Marc de Groot fotografeerde speciaal voor de gelegenheid een elftal van Nederlandse modellen in de stijlvolle V-dress. Het tableau vivant doet denken aan een klassieke modefoto en benadrukt het modieuze karakter van de V-Dress.


De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen. De jurk is samen met 6 flesjes Bavaria verpakt in een stijlvol tasje voor EUR 9,99. Voor diegenen die op Koninginnedag al stijlvol in Oranje voor de dag willen komen worden er in totaal 1.000 unieke, genummerde V-Dresses weggegeven op vrijdag 20 april. Die dag wordt er om 20:00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam en om 17:00 uur op de Markt in Eindhoven een speciale tijdelijke V-shop geopend.

Meer informatie is te vinden op www.bavaria.com/vdress 

Farah van der Zijden



Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: