AFZIEN IN DE ARCTISCHE WILDERNIS








MELD JE AAN 
Selectieprocedure Fjällräven Polar 2017 start op 16 november 2016
Heb je zin in een keerpunt in je leven? Ga dan naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan voor Fjällräven Polar 2017. Je beleeft een onvergetelijke trekkingtocht door de Arctische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden. Samen met een internationale groep mensen trek je van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Natuurlijk word je door Fjällräven geheel uitgerust met kleding die je na de expeditie mag houden.

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2017 is een wedstrijd op zich. Aanmelden alleen is niet voldoende, je moet er wel wat meer voor doen. Kortgezegd komt het erop neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt meegaat. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te krijgen. Voor de Benelux zijn er twee plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

Polar 2017: meld je aan vanaf 16 november
Ga naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan. Dat kan vanaf 16 november. Ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel.

Facts Fjällräven Polar
 2017
  • Wanneer: Van 3 t/m 8 april 2017
  • Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel, 300 km lang
  • Aanmelden: ga naar polar.fjallraven.com (van 16-11 t/m 15-12 2016)
  • De uitslag wordt medio december 2016 bekend gemaakt
Farah van der Zijden
Julisa Morsi

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: