Nieuwste, prestigieuze partnership SieMatic aan de Poel x Co van der Horst interieur tijdens Masters Expo 2023

V.l.n.r. Jan Jaap van der Neut (Intermat), Stephan van der Horst (Co van der

Horst), Rainier Zweep (SieMatic)
Interieur Architect Gosia Blum. www.emdotstudio.comEen match made in heaven: Jan Jaap van der Neut en de Gebroeders Van der Horst.


In de wereld van interieuriconen komt er een nieuwe, opwindende samenwerking tot stand: Jan Jaap van der Neut van SieMatic by Intermat en de bekende gebroeders Van der Horst. Een langdurige vriendschap komt samen in de nieuwste SieMatic-vestiging, genaamd SieMatic aan de Poel, gevestigd in Amstelveen - een plek waar alles onder één dak te vinden is!

Met topkwaliteit, innovatie, design en een wereldwijd gerenommeerd, iconisch merk, sluit SieMatic naadloos aan bij de waarden van Co van der Horst en de andere vooraanstaande labels vertegenwoordigd in de showroom in Amstelveen. Vanaf volgend jaar zullen alle 'lifestyles' van SieMatic, net als in het perfecte huis, het kloppende hart vormen van het woonwalhalla, een indrukwekkende 500m2 op de eerste etage.

Jan Jaap van der Neut en Stephan van der Horst delen hun enthousiasme over deze samenwerking: "Onze eerste samenwerking voor het prestigieuze Zuidas-project 'Valley' was een ongeëvenaard succes en smaakte naar meer. SieMatic biedt de perfecte aanvulling op het totaalconcept van Co van der Horst, en ons gedeelde streven naar perfectie - van ontwerp tot oplevering - is de sleutel tot succes. Wij zijn trots op deze stap en kijken vol vertrouwen naar de toekomst!"


Lancering voor de NL pers @MastersExpo 2023

Een primeur voor SieMatic vond plaats tijdens de Masters Expo Amsterdam met de Nederlandse première van het nieuwste SieMatic design, Mondial. Hier onthulde en lichtte de internationale architect van SieMatic, Perry Hanssen, zijn ontwerp toe in het bijzijn van de Nederlandse pers en van mijzelf. Het was een leuke, warme sfeer, met een heerlijke keuken van topkok van Peter Lute . 

Hot Primeur opening SieMatic 24 januari 2024


Naast dit verse partnerschap met Co van der Horst en de primeur van SieMatic Mondial, heeft SieMatic by Intermat nog meer spannend nieuws: de opening van SieMatic Willemsparkweg op 24 januari 2024. Een datum om in je agenda te markeren!


Farah van der Zijden 


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: