Laurèl opent feestelijk haar eerste shop in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat









 


 
Amsterdam, 13 december 2012 - Fashionlabel Laurèl opent haar eerste Nederlandse flagship store in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Het high-end merk dat bekend staat om haar "Luxury Ease" ontwerpen en ooit gelanceerd werd als het jongere zusje van Escada is wereldwijd een begrip onder de moderne vrouw die houdt van 24/7 feel-good fashion.

Laurèl loves Amsterdam
Op 12-12-2012 vierden we de feestelijke opening van Nederlands allereerste Laurèl store in ons meest exclusieve shopping district in Amsterdam; de PC Hooftstraat. De winkel werd uiteraard in stijl geopend met VIP gasten waaronder Lieke van Lexmond, Paulien Huizinga, Lauren Verster, Inge Ipenburg, Marian Mudder, Jolanda van den Berg, Dirk Taat en Anouk Smulders, wie de officiële opening van winkel op zich nam. Een prachtige opening waarbij fashion insiders als eerste de nieuwste SS2013 collectie konden aanschouwen, onder genot van een glaasje champagne en voor de lucky winner zelf een Coster Diamond!

Historie

Designerduo Wolfgang en Margaretha Ley braken internationaal door met het bekende kleurrijke merk Escada. In 1978 lanceerde het echtpaar een nieuw toegankelijk en trendy fashionlabel: Laurèl. Fashionable, met kwalitatieve designs voor de zelfbewuste vrouw. De creaties van Laurèl laten een nieuwe laid-back stijl zien welke perfect past bij de moderne vrouw van nu - onafhankelijk en zelfverzekerd - met vrouwelijke powerlooks. De slogan "See · Feel · Love" staat voor de passie en liefde voor fashion.

Zie de ontwerpen, Voel de materialen en "fall in love" met Laurèl. Na winkels in Duitsland, Amerika en Azië zet Laurèl haar internationale trend door met een nieuwe reeks winkelopeningen die het merk wereldwijd op de kaart zetten, met aan Amsterdam de eer voor deze kick-off.

La Dolce Vita.
La Dolce Vita vormt de inspiratie voor de SS2013 collectie van Laurèl. De collectie staat voor joie de vivre en doet je denken aan de Italiaanse jet set in de sixties; zon, zee, zomer en eindeloze promenades. Stap de nieuwe winkel aan de P.C. Hoofstraat binnen en je waant je aan de Italiaanse kust. Precies wat head of design Elisabeth Schwaiger voor ogen had toen ze de La Dolce Vita collectie ontwierp. Zwierige mini’s en soepele japonnen in Mediterrane unikleuren als azuur en koraal sierden eerder dit jaar al de catwalk in Berlijn. Maritieme details in Portofino-stijl, botanische prints, zonnebloem gele Capri-tunieken en een reeks accessoires geïnspireerd op de allure van de Italiaanse Rivièra maken deze Holiday collectie van Laurèl compleet.

De store is te vinden PC Hooftstraat 113, Amsterdam of kijk voor meer info op www.laurel.de

Farah van der Zijden

 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: