Monique Collignon & La Biosthetique: Trip Parijs met BNers groot succes!




29 November was het dan zover. Een groep BN’ers, waaronder Viktoria Koblenko, Lone van Roosendaal, Stacey Rookhuizen, Chazia Mourali, Inge de Bruijn, Hind, Fabienne de Vries & Ron Link, stond in de startblokken om Monique Collignon te vergezellen naar Parijs. Wat lijkt het mij toch heerlijk om dan BNer te zijn, dit soort reisjes maken je leven wel een feest.
Even je helemaal laten verwennen.

Middels een puzzeltocht, die gewonnen werd door Quinty Trustfull, werd zondagavond op het hoofdkantoor van La Biosthetique, aan de Champs Elysees, het contract getekend. Alle BN’ers (dames) waren, die avond, gehuld in een Collignontje aangezien de dresscode voor die avond “Collignon” was.

Op de maandagochtend werd een bezoek gebracht aan Cartier’s Salons Patrimoines. De maandagmiddag stond geheel in het teken van La Biosthetique. De BN’ers en BV’er ( Goedele Liekens ), konden kiezen uit een massage ( nek/rug ), facial, visagie of een haarbehandeling onder leiding van society kapper & visagist Marc Lubach.

Tijdens een informeel diner in Hotel Marignan**** werd de reis afgesloten. Dat het er allemaal gezellig uitzag kun je goed zien aan de foto's! Ik zeg altijd een mooie verzorgde huid, een slank tot volslank figuur, je haren goed gekapt, dan ben je al over de helft. Als je dan gehuld ben in een MC outfit kun je helemaal voor de dag komen. Zeker tijdens deze kerstdagen! Waar de ene kerstborrel de andere opvolgt! Ga dus snel naar www.moniquecollignon.com voor nog meer inspiratie!
Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: