Nederland Positief reikt PC Hooftstraat Awards uit a.s. vrijdag 18 december!

Stichting Nederland Positief reikt aanstaande vrijdagavond 18 december de PC Hoofstraat Awards uit. Het is de eerste keer dat dit evenement in de exclusieve winkelstraat van Amsterdam plaatsvindt.

Op deze avond worden prijzen uitgedeeld aan onder andere de meest stijlvolle etalage, de meest innovatieve ondernemer en de meest stijlvolle persoonlijkheden. Couturier Paul Schulten zal één PC Hooftstraat Award uitreiken.

De organisatie is in handen van Nederland Positief. Dit is een Stichting die naar eigen zeggen een ode brengt aan iedereen met een positieve instelling. Nederland Positief en haar beschermheer Henny Huisman hopen dat alle Nederlanders worden geïnspireerd door de campagne ‘zodat de gehele Nederlandse bevolking kan werken aan een betere samenleving en een positiever Nederland’.

Zeker in onze tijd van recessie is dit wel nodig. Zojuist op het nieuws gehoord dat de recessie ongelukkig maakt, minder huwelijk en minder geboortes.
Het verliezen van een baan is toch traumatischer en heeft weerslag op het priveleven. Dus positief blijven is toch een voorwaarde om er bovenop te komen. Uitgaan van je eigen kracht en je richten op de toekomst! Ik ben benieuwd wie een PC Award gaat winnen a.s. vrijdag. Sucesvolle ondernemers en stijlvolle persoonlijkheden gaan vaak samen. Een warme relatie van mij Phia van de couturekrant zit in de jury een uiterst deskundige en kritische dame. Ik hou je op de hoogte wie de awards winnen!

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: