P.C. Hoofdstraat introduceert sieradenontwerpster Lili B.






27 oktober 2008. Lili B. Het exclusieve juwelenmerk van de Nederlandse sieradendesigner Lilian Brons. Haar nieuwe collectie wordt tentoongesteld in de winkel MK Jewelry in de P.C. Hoofdstraat 102 te Amsterdam.

Hoewel de P.C. Hoofdstraat niet al te groot is, maar wel beroemd, is het toch altijd even zoeken naar de winkel. In deze straat wordt er net zoveel heen en weer geschoven met winkelpanden als met nieuwe topcollecties.

Als je denkt dat Cartier op de hoek staat bij Hobbemanstraat, dan zijn ze al verschoven naar het midden van de P.C. En zo ook het pand waar MK Jewelry zit. Voorheen zat hier Ab Donkers de o, zo bekende schoenenzaak, met trappetje naar beneden.
Verandering is inherent aan een grote stad als Amsterdam. So your are hot, or not!

Daar aangekomen mocht in aansluiten bij het gezelschap dat buiten stond, bestaande uit o.a. Graziella en Basitaan van Schaik. Graziella draagt een prachtige ketting van Lili B. (zie plaatje)
In de speciale vitrinekast mocht ik uitgebreid genieten van haar nieuwe collectie. Het ziet er inderdaad uniek en zeer briljant uit. De opvallende, blinkende diamanten komen je tegemoet. Ik viel als een blok voor het bloemrijke ringontwerp, gevuld met talloze diamanten en prachtige smaragd edelstenen. (zieplaatje). Ook zag ik een uniek ontwerp ketting in de vorm van een openstaande rits. Erg onderscheidend. De ontwerpster Lilian Brons volgde ondermeer een studie Edelsteenkunde in Antwerpen, waar zij mede dankzij haar professioneel inzicht en haar artistieke talenten tot een mooie collectie is gekomen.

Daarnaast is zij verkozen tot 1 van de nieuwe talenten op de International Designers Arena in Hong Kong. Ook zal zij de aankomende ‘Miss Holland Verkiezing” van 30 november van juwelen gaan voorzien.

Het leuke van de persopening was dat een look-a-like Marlyn Monroe even kwam opdagen, een dans/modeshow gaf met natuurlijk het tijdloze nummer: Diamands are a Girls Best Thing!

Lili B is verkrijgbaar via: MK Kewelry – PC Hoofdstraat 102 te Amsterdam op kijk voor de collectie op: http://www.lilib.eu/




(Farah van der Zijden)

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: