STOERE & ELEGANTE KAZMOK LAPTOPTAS


BOLD. INTELLIGENT. THIN.
De stoere doch elegante laptoptas van KAZMOK, beter bekend als de Associate, is de perfecte metgezel voor de stijlvolle ondernemer, zzp'er of manager. Met deze tas heb je als bedrijvige zakenman of -vrouw altijd alles binnen handbereik. En je maakt gelijk een modieuze indruk.

De binnenkant is verdeeld in handige vakken om alles netjes op te bergen voor onderweg. Er is genoeg ruimte voor een laptop, sleutels, pennen en andere benodigdheden voor op kantoor.

KAZMOK maakt van gebruikte transportbanden unieke zakentassen voor de zakenman en -vrouw. Iedere tas heeft zijn eigentijdse look and feel, gemaakt met passie en van hoge kwaliteit. De Nederlander Dinand Stufkens (39) startte in 2009 zijn eigen onderneming en is designer van het duurzame tassenmerk.
KAZMOK
Associate € 349,-
Associate | diverse kleuren

De Associate is er in verschillende kleuren, althans het canvasgedeelte aan de binnenkant. Naast zwart is ook marineblauw en camouflage verkrijgbaar.
Over Dinand Stufkens
Dinand Stufkens is eigenaar en ontwerper van KAZMOK. Hij sleept als innovatief designer menig prijs in de wacht vanwege zijn visie en goede ontwerpen, zoals de internationaal bekende ‘Red Dot Design Award’ en ‘Italian Design Award’. De organisatie van laatstgenoemde prijs riep hem uit tot ‘Dutch Design Hero’.

Verder won hij de ‘Dam Prijs’ voor de meest duurzame Amsterdamse MKB-ondernemer en was hij genomineerd voor ‘Doen Materiaal Award’ en ‘German Design Awards’ (Frankfurt, Duitsland). Ook kreeg hij een eervolle vermelding voor ‘Redesign Network Award’ (Wenen, Oostenrijk). Inmiddels bekleed hij de twaalfde positie in de DAC World’s Leading Designers. Voor aankomend jaar heeft Dinand zich ingeschreven voor de IF design award 2017.

Voor meer informatie kijk op 
kazmok.com

Farah van der Zijden
Julisa Doa Morsi 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: