FLAVR - Het vrolijke merk voor je telefoonhoesjes! FlowerPower collectie 2017

Vrolijke Flower Power hoesjes voor je iPhone, Samsung etc.


19 januari 2017 – FLAVR, bekend van de telefoonhoesjes met grafische en grappige printjes, introduceert een nieuwe collectie transparante cases. De collectie bestaat uit de Real Flower Collection, Pop Collection en Flake Collection. De cases zijn zo ontworpen dat ze het subtiele design van je telefoon niet verhullen maar op een fleurige, botanische of spectaculaire manier benadrukken.

De Real Flower Collection omvat vier verschillende soorten bloempatronen, Amelia, Daisy, Grace en Ella die -zoals de naam van de collectie al suggereert – echte bloemen bevatten en brengt hiermee een ode aan Flower Power.

De Pop Collection biedt tropische designs op basis van palmbladeren, tijgers, bamboe en kolibries. Beide collecties sluiten goed aan op de zomermode van dit jaar, waarin veel bloemen en tropische motieven terug te vinden zijn.
De Flake Collection is voorzien van prints met goud-, roségoud- en zilverkleurige schilfers die zorgen voor een vrolijke en feestelijke bescherming voor je telefoon, ideaal voor het aankomende festivalseizoen.
De cases zijn gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU) en zijn daardoor flexibel en beschermend.
De cases zijn verkrijgbaar voor iPhone en Samsung bij o.a. Bol.com en Coolblue vanaf €12.99.
Ga voor meer informatie en de overige collecties naar www.shopflavr.com.  


Farah van der Zijden 
Julisa Doa Morsi 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: