Filorga, expert op het gebied van cosmetische geneeskunde, lanceert nieuw huidproduct Skin-Structure

Presentatie over Skin-Structure in Andaz hotel

2 potjes Skin-Structure









Beautybloggers


Eyepads, eind 2013 beschikbaar

Lumitherapist LED/Huidlaser apparaat





































SKIN-STRUCTURE
Met een uitnodiging op zak van mooipr.nl, mocht ik bij de presentatie zijn van Skin-Structure.
Het nieuwe serum voor de gezichtshuid voor vrouwen, die verstevigend en herstructurerend werkt.
Welke vrouw wil nu geen stevige en strakke huid hebben? Vaak moet je vele dagcrèmes uitproberen, voordat je een product hebt die precies bij je gezicht past. Deze crème is in ieder geval zeer luchtig en trek meteen in. Deze crème herstelt je huidweefsel, waardoor je gezicht meer volume en vorm krijgt en maakt je de huid dikker.

BEAUTYMERK FILORGA
Filorga gebruikt voor haar producten een exclusieve formule die ook wordt gebruikt in medische kringen en bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur (hydraterend, wondhelend en herstellend) en een revitaliserende mix van 55 ingrediënten.  De cosmésothérapie producten van Filorga zijn echte ‘injecties in een potje’. Ze zorgen ervoor dat de oorzaken én de gevolgen van huidveroudering worden tegen gegaan.

In het onlangs geopende Andaz hotel in Amsterdam werd ons dit allemaal toegelicht onder het genot van een hapje en drankje. Wat een prachtig hotel overigens! Een verborgen parel in Amsterdam. Check ook hun site Andaz Hotel op de prinsengracht. Je kunt hier overigens heerlijke massages boeken en complete beauty behandelingen.

VERKOELENDE EYEPADS
Verder werden ons tijdens deze presentatie nog andere producten getoond. Een daarvan waren eyepads voor onder je ogen. Van die heerlijke verkoelende oogmaskers. Ik heb die wel vaker uitgeprobeerd en dat beviel mij altijd prima. Alleen worden sommige na een tijdje hard. Deze niet! Ze blijven zacht en je mag ze uren op je gezicht laten. Wel binnen blijven, anders schrik je iedereen af! Daarna verdwijnen je wallen en rimpels als sneeuw voor de zon...tijdelijk dan. Regelmatig gebruiken dus. Ideaal voor een avondje uit, of als je een presentatie moet geven en je wilt er fris en fruitig uitzien.

LASER/LED APPARAAT voor thuis
Ook werd er een laser gezichtsapparaat getoond. Een handig klein formaat a la een computermuis. Vergeet dure klinieken en ga thuis zelf aan de slag met dit handige apparaat. Heb je huidproblemen? dan kun je met dit apparaat thuis je gezicht makkelijk behandelen door middel van lichttherapie. Elke kleur geeft aan voor welke behandeling het nodig is. Blauw bijvoorbeeld voor overmatige huidpigmentatie. Er zit een automatische klok op, dus het houdt vanzelf op. Wel zou je voor het beste resultaat elke dag 10 minuten de tijd moeten nemen. En dat 30 dagen lang. Dus voor de geduldige vrouw. Check het product op FILORGA/LUMITHERAPIST-LED-TUBE

ALGEMENE TIPS voor een MOOIE HUID
De beste huid tips blijven uiteraard veel water drinken, niet roken, geen stress! Stress blijkt een enorme invloed te hebben met je huid, er is gewoon een directe verbinding tussen je huid en stresshormonen. En goed je huid schoonmaken! 'S ochtends en ´s avonds. Nooit met make-up slapen.

BEAUTYMERK FILORGA uit Parijs
Het merk is voornamelijk te koop bij ICI Paris XL stores. De prijzen beginnen vanaf 30 euro. De Skin-Structure is verkrijgbaar per oktober 2013 en heeft een adviesprijs van 53 euro.
Voor meer informatie kijk op www.filorga.com
En als je de Filorga producten wil bestellen dan ga je naar http://www.iciparisxl.nl/

Al met al een toppresentatie en nu mag ik zelf de beautyproducten uitproberen van Filorga!

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: