Het magazine Life After Football, organiseert: The LAF Lifestyle Fair in Amsterdam op 16 november 2010

Voetbalfan en hou je van het luxe leven, glitter en glamour? 

Het magazine LAF (Life After Football) opgezet door Regi Blinker organiseert in De Beurs van Berlage, één van Nederlands mooiste rijksmonumenten, de LAF Lifestyle Fair. Dé fair voor de professionele voetbalwereld. In tegenstelling tot de voorgaande edities, zal dit bijzondere evenement maar liefst twee dagen in beslag nemen. De tweede dag is tevens toegankelijk voor publiek. En daar kan jij ook aanwezig zijn. 

Dinsdag 16 november tussen 12.00 uur en 20.00 uur is het ook voor de liefhebber mogelijk om een kijkje te nemen in de wereld van Life After Football. Het enige dat je hoeft te doen om deze unieke Fair bij te wonen, is je voor 1 november aanmelden op www.laflifestylefair.nl. Ook op deze dag is er een aantrekkelijk programma samengesteld, waaronder een lezing van Ruud Gullit over het WK Bid. Daarnaast zijn er verschillende product lanceringen en is er een feestelijke borrel ter afsluiting.

Op maandag 15 november vindt de spraakmakende VIP Night plaats, waarbij zoals altijd de top van de Nederlandse voetbalwereld zijn opwachting zal maken. De presentatie op de VIP Night wordt verzorgd door niemand minder dan Humberto Tan. Toegang op deze avond is uitsluitend voor genodigden. 

Absoluut hoogtepunt van de LAF Lifestyle Fair 2010 zijn de LAF Awards. Deze drie opmerkelijke awards worden op de VIP Night uitgereikt aan door de organisatie gekozen (ex-)topvoetballers. De Awards zullen door medeoprichter van Life After Football en oud-topvoetballer Regi Blinker persoonlijk worden uitgereikt. 

-          The Achievement Award staat voor een Nederlandse speler die op het hoogste niveau heeft gepresteerd, prijzen heeft gewonnen en tijdens zijn carrière een voorbeeldfunctie heeft weten te bekleden.
-                The Made in Holland Award staat voor een buitenlandse speler die in Nederland ‘geschoold’ is en met die Nederlandse ‘klasse’ in zijn bagage zijn carrière heeft vervolgd, waarna hij zich heeft ontpopt tot een voetballer van wereldklasse.
-                The Charity Award staat voor een (ex)-voetballer die zich inzet voor goed doel en middels de voetbalsport iets teruggeeft aan de minderbedeelden.

Meer info over LAF is te vinden op: http://www.lifeafterfootball.nlFarah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: