Feestelijke VIP opening Masters of LXRY in Amsterdam




















Masters of LXRY feestelijk van start in Amsterdam

Gisteren is het grootste premium lifestylebeurs van Europa, Masters of LXRY van start gegaan. Met een feestelijke opening door Romy Monteiro en een publiek vol (inter) nationale VIP gasten! Alle business babes met glamour zagen er subliem en fabuleus uit! 

Waarom ga ik elk jaar naar dit event? Enerzijds zakelijk gezien, een aantal opdrachtgevers met wie ik samengewerkt heb, staan als exposant op deze exclusieve beurs. Daarnaast was ik bij een van de eerste Miljonairsbeurs bij de Pessenger Terminal en vind het interessant en bewonderenswaardig hoe Yves Gyrath deze luxe lifestyle beurs ondanks all, soms flinke tegenslagen, toch elke keer weer tot een succes heeft gemaakt. Aan de andere kant ga ik ook voor de pure gezelligheid. Want zeg eens zelf? Wanneer kun je als business babe nu in Nederland die GALAjurk weer eens aan? En kun je echt  'uitpakken en sparkling'  jezelf vertonen op een feest? Voor veel borrels ben je al snel 'overdressed' . Waar de 'dresscode' in het buitenland 'chiquer' is voor dames, bijv. Italië, is het hier al snel 'to much'. Daar trek ik mij gelukkig niet zoveel van aan, want mijn liefde voor fashion blijft! En een keer in het jaar kan ik weer alles uit de kast trekken voor dit glamourevent, waar je prachtige creaties tegenkomt! Gelukkig houdt een merendeel zich ook aan de dresscode: Black Tie.

Opening
De avond werd op spectaculaire wijze geopend door Cirque du Soleil, Romy Monteiro en Jocelyn Brown. Daarnaast werd de nieuwe editie van LXRY Magazine gelanceerd door gast-hoofdredacteur Albert Verlinde en vonden er tientallen nationale en Europese lanceringen plaats.

LXRY Beurs
Het prestigieuze evenement staat nationaal en internationaal bekend als de plek waar toonaangevende namen uit de wereld van kunst, interieur, lifestyle, fotografie, design, gastronomie, juwelen, horloges, boten en auto's samenkomen. Op ruim 30.000 m2 vindt dit jaar de grootste editie in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats.  Tijdens Masters of LXRY zijn alle grote spelers uit de luxe-industrie aanwezig; meer dan vierhonderd exposanten, vanuit binnen- en buitenland, presenteren hun noviteiten aan het publiek. De beurs duurt tot en met maandag 14 december aanstaande. De organisatie verwacht in totaal 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor het volledige programma en ticketverkoop zie www.lxry.nl.

   
Foto: v.l.n.r. Romy Montero,  Albert Verlinde, Bart-Jan Brouwer.
Fotografie: Goed Folk

Locatie
Amsterdam RAI

Openingstijden
• Vrijdag 11 december                  13.00 – 22.00 uur
• Zaterdag 12 december              12.00 – 22.00 uur
• Zondag 13 december                 11.00 – 21.00 uur
• Maandag 14 december              12.00 – 19.00 uur
(Business Monday, grootste netwerkdag van Nederland)

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: