FC ZZP: 73% van de ZZP-ers laat geld liggen door gebrek aan kennis
Zondag 5 februari zendt RTL7 de tweede aflevering van FC ZZP uit: een nieuw, informatief en onderhoudend crossmediaal platform over en voor de Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er).

FC ZZP is een combinatie van een prikkelend studioprogramma met scherpe en verhelderende discussies en een interactieve website door en voor ZZP-ers. FC ZZP is ontwikkeld en wordt gepresenteerd door Wilfred Genee.
Deze week  gaat FC ZZP over het starten als ZZP-er. Op www.fczzp.nl ontdekten ZZP-ers dat 73% van hen zich onvoldoende voorbereid hebben bij de start om goed met wetten en acquisitie om te gaan. En dat kost geld...

In de uitzending praten we met inspirerende ZZP-ers over hun start en hoe zij de crisis te lijf gaan. Zo geeft art-director Boris Thorbecke zijn mening over de stelling: “Ik ben gewoon begonnen als ZZP-er, zonder enige voorkennis”. Hij heeft in het verleden dure lessen geleerd en gebruikt nu zijn netwerk om de crisis te overleven. Daarnaast gaan we dieper in op twee concrete vraagstukken voor de ZZP-er:  “waar houd ik kantoor?” en “hoe houd ik mijn auto betaalbaar?”.
Kijk zondag 5 februari om 12:20 naar de tweede aflevering van FC ZZP op RTL7! Herhalingen worden uitgezonden op zaterdag om 13.50 uur. 
Voor meer info klik op www.fczzp.nl
Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: