ULTIEME STAYCATION in NL met Logis Hotels

Logis Hotels, de toonaangevende en onafhankelijke hotel- en restaurantketen in Europa, heropent 20 mei de deuren van alle hotels in Nederland. Het is daarom tijd om jouw ultieme staycation in eigen land in te plannen met Logis. Al is het om helemaal tot rust te komen, meer tijd met jouw geliefde, gezin of vrienden door te brengen of om nieuwe plekken in Nederland te ontdekken, Logis biedt, met haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid op sociaal gebied, de perfecte combinatie voor een onvergetelijke staycation. De protocollen voor de anderhalve meter economie liggen ook klaar.  

Micro avontuur in Overijsel 
Logis De Klomp, een rustiek landhuis midden in de natuur in het Overijsselse Vechtdal is ideaal voor een staycation met familie, vrienden of knus met z’n tweeën. Op fietsafstand van het hotel kan je kano’s en e-sloepen huren, zodat je de omgeving op het water kan ontdekken. De scharrelroute is ook een aanrader. Tijdens de smakelijke fietsroute van 35km scharrel je langs verschillende boeren om de lekkerste producten te proeven. Na een actieve dag kom je heerlijk tot rust met een drankje op het zonnige terras van het hotel.


Hotel hoppen
In de Achterhoek hebben drie Logis hotels de krachten gebundeld. Ze bieden binnenkort een leuk arrangement aan: hotel hoppen! Je boekt hierbij een fietsarrangement, waarbij je niet in één hotel  maar in drie verblijft en van hotel naar hotel fietst. De tassen en koffers worden door de hoteliers naar het volgende hotel gebracht. De drie hotels waar je verblijft zijn Logis Boetiek Hotel BonAparte in BarchemLogis Hotel de Gravin van Vorden en Logis Restaurant Hotel de Tuinkamer in Ruurlo. Bij de Tuinkamer ben je tijdens je staycation voor even in Frankrijk. Speel jeu-de-boules in de tuin of geniet van de Franse keuken.


Bevers spotten in de Biesbosch
Logis Hotel De Brabantse Biesbosch bevindt zich midden in het eldorado voor natuurliefhebbers, watersporters, wandelaars en fietsers. Het schitterende natuurgebied de Biesbosch kan je te voet, te fiets, per kano of zelfs tijdens een fluiterboottocht ontdekken. Je vaart tijdens de tocht door ondoordringbare gedeeltes van de Brabantse Biesbosch die normaal gesproken ongezien zouden blijven. Grote kans dat je hier een bever spot, er leven namelijk wel meer dan 300 bevers in de Biesbosch! Op nabije afstand bevinden zich ook historische steden zoals Dordrecht, Gorinchem en Woudrichem.


Vanwege de gunstige ligging en natuurrijke omgeving kunnen gasten in alle rust bij Logis Hotels overnachten en voldoen de hotels aan de eisen van de anderhalve meter economie. De veiligheid van gasten en personeel staat altijd voorop. Zo licht het personeel de geldende protocollen bij aankomst toe, staan alle tafels voor hotelgasten in het restaurant en op het terras minimaal 1.5 meter uit elkaar en worden de gerechten op een bijzettafel of trolley gereserveerd.

Over Logis Hotels
Al sinds meer dan 70 jaar zorgt Logis Hotels ervoor dat mensen kunnen genieten van een verblijf en lekker eten. Het is de eerste keten van onafhankelijke restaurant- en hoteleigenaren in Europa, met 2400 hotels verspreid over 8 landen en 6 merken (Logis d’Exception, Châteaux & Demeures, Logis Hotels, Auberges de Pays, Citotel en Urban Style). Logis Hotels legt de link tussen platteland en de stad, van heel lokaal tot mondain en werkt elke dag, samen met alle leden, aan moderne, duurzame en unieke hotellerie, en toont haar betrokkenheid op sociaal gebied en met betrekking tot het milieu. Ieder lid van de Logis Hotels groep is er trots op bij te dragen aan een betere wereld. Zie voor meer informatie ook www.logishotels.com/nl.

Farah van der Zijden 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: