EMBRACED JEWELS







Embraced Jewels breidt Love Bullets collectie uit met Stardust Bullets

Eind vorig jaar lanceerde het sieradenmerk Embraced Jewels haar nieuwste aanwinst: Love Bullets. Dit zijn 14 karaats gouden bullets ingegraveerd met een initiaal of een teken naar keuze. Standaard bestaat een Love Bullet armband of ketting uit drie bullets en twee kleuren satijnen koord naar keuze. Ook is het mogelijk de bullets aan een gouden armband of ketting te bevestigen. De Love Bullets zijn verkrijgbaar in 14 karaats geel-, wit, en/of roségoud. De collectie wordt nu uitgebreid met Stardust Bullets.
Gold Stardust Bullets
White Gold Stardust Bullets
Rosé Gold Stardust Bullets
De Stardust Bullets zijn eveneens verkrijgbaar in de kleuren geel-, wit- en rosé goud en geven een mooi effect afgewisseld met de standaard Love Bullets. Ook bestaat de mogelijkheid om een Black Diamond, Blue Sapphire of Red Rubies bullet toe te voegen.

Er is al een Love Stardust Bullets armband vanaf € 118,-. Men ontvangt dan 3 bullets waarvan 1 Stardust Bullet. Afhankelijk van welke combinatie bullets gekozen wordt verandert de prijs. De Embraced Love Bullets zijn exclusief te koop via de webshop. De levertijd bedraagt ongeveer 10 dagen.
Over Embraced Jewels:
Embraced Jewels is een kwalitatief, persoonlijk en tijdloos sieraad van massief goud dat in het teken staat van liefde tussen vrienden, familie en/of geliefden. Door het dragen van een Embraced armband of ketting wil het sieradenmerk laten zien dat vriendschap en liefde voor altijd bezegeld kunnen worden. www.embracedjewels.nl

Farah van der Zijden 
Julisa Doa Morsi 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: