Business Moms: Summerfestival @ Efteling!







Nodig nĂș al je vrienden uit voor de ultieme kick-off van jullie zomer en vier samen de langste dag van het jaar op 18 juni 2016. Op de meest feeĂ«rieke locatie van Nederland vind je in een betoverende omgeving de perfecte mix van festivalfood, magische muziek en adembenemende achtbanen. Plak er wel een overnachting tegen aan in het Efteling hotel! Want het wordt een laat feestje. Helemaal met de stijl van Food Trucks kun je je vermaken in de Efteling. Ja zelfs business moms piekeren zich suf hoe ze de kinderen moeten vermaken. Hoe dan ook, it has to be KIDSPROOF en met de Efteling zit je altijd spot on!

18 juni 2016
Once a year! Kom op 18 juni 2016 met je vrienden naar Efteling Midsummer Festival en beleef samen een ontspannen, muzikale en bovenal verrassende dag en avond. Laat je verrassen door de mix van festivalfood, magie, intieme muziekstijlen en geniet natuurlijk ook van alle attracties! EĂ©n ding is zeker: deze dag beleef je de Efteling zoals je 'm nog nooit hebt beleefd!



Proef!
Be surprised! Naast het bezoeken van jouw geliefde attracties kan je heerlijk eten bij bijzondere food trucks en genieten van de meest heerlijke drankjes bij verschillende bars in het park.


Dancing time!
Ga helemaal los op door jezelf gekozen guilty pleasures of bezoek in een mysterieus bos de enige echte silent disco. Kies je eigen muziek op de singles party: zoek je eigen vinyl-single uit en geef hem aan de DJ! En als je Ă©cht geluk hebt, win je deze dag voor jou en je vrienden een intieme akoestische sessie op een geheime locatie. Bereid je voor op een sprookjesachtig mooi en zeer bijzonder unplugged optreden van drie van Nederlands beste singer-songwriters! Wat dacht je van Waylon! en Niels Geuzebroek en Nielsen?

What to do with my kids?
Mijn enige serieuze vraag is: is er kinderopvang??? Dat ze zich overdag gaan vermaken, tsja dat snap ik wel! Alleen hoe ga ik als jonge ouder ook relaxen? want na 19:00 uur is een avond programma, for the hip & happening people. HOE DAN? met 2 kids van 2 en 6?








Mis dit event niet en boek op (als je tenminste je AH kortingskaarten nog hebt) op


https://tickets.efteling.com/


Het Efteling hotel komt er nog op terug. I Keep you posted!



Farah van der Zijden

















Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: