Amsterdam is een nieuwe Hotspot rijker: Timothy Oulton



Altijd al je huis willen restylen of net een nieuw huis gekocht? Dan moet je echt even naar Timothy Oulton gaan kijken op de Amstelveense weg 136 in Amsterdam. Deze interieur winkel is niet zomaar een winkel.
Dit is een beleving. Een feestje. Als je van Engelse historie houdt, van warme en ruwe materialen, moet je echt hier langsgaan. Wereldwijd al een bekende naam, o.a. in Manchester, Beiroet, Madrid, New York, San Francisco en nu dus in Amsterdam.

Ik was uitgenodigd om de opening bij te wonen van Timothy Oulton. Het PR bureau had het voortreffelijk georganiseerd. We konden onze auto gratis parkeren bij Amsterdam Arena. Daar werden wij keurig opgewacht door jonge heren met Engelse Bolhoeden, die ons in prachtige Mini 's vervoerden naar de store Timothy Oulton. Wel erg chic dat we werden vervoerd in 1 van mijn droomauto's de Mini Countryman. Overigens ook met een prachtig interieur, waarbij er verschillende kleuren lichtjes aangaan bij je dashboard en je kilometerteller eruit ziet al een grote klok..http://www.mini.nl/mini_countryman/cooper/index.html

Bij binnenkomst stond er een kekke bank met de Engelse vlag erop geprint. We werden meteen op de foto gezet, incl. je foto op een magneet, dus handig om te bewaren en op je koelkast te plaatsten. Lekker ouderwets, ipv Facebook. Uiteraard was de hele hip and happening van Amsterdam erbij. Het stroomde vol met BN-ers o.a. Danielle Overgaag, die er overigens erg charmant uitzag.

Verder stonden geinteresseerde zakenmannen, zoals Marcel Koster van Breitling en Gassan Diamonds rond te kijken. Het viel mij op dat er ook veel buitenlandse bezoekers waren voor dit VIP feestje. Het gaf je een internationaal gevoel, alsof je in London stond. Sowieso voelt Timothy Oulton helemaal Engels aan. De vakmanschap en authenticiteit waarmee de meubels vervaardigd zijn,  zien eruit om door een ringetje te halen. Prachtige kroonluchters, mooie houten tafels en bijzondere vintage vloerkleden. Ook de accessoires zijn apart, van een glazen bijzettafel met stronk hout erin verwerkt tot grote zilveren, metalen ladekasten.
Dus als je van vakmanschap houdt, van Engelse rijkdom, warm & gezellig, van heerlijke Engelse thee en Engelse drop, dan moet je daar echt even langs gaan. Meer informatie te vinden op www.timothyoulton.com

Farah van der Zijden






Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: