Women Inc. Festival 2010 start zaterdag 6 maart Westergasfabriek Amsterdam



WOMEN Inc. organiseert op zaterdag 6 maart haar derde internationale festival op het westergasfabriek terrein in Amsterdam.
De gehele week staat in het teken van Talkshows, speeddatesessies met Nederlandse topvrouwen, keynote-speeches van internationale toppers en grassrootspresentaties van lokale heldinnen, muzikale optredens en een beurs met allerlei doe-het-zelf tips en tricks.

Onder het motto: ‘Investeer nu in vrouwen’, toont WOMEN Inc, aan dat vrouwen anno 2009/ 2010 ‘BOOMING BUSINESS’ zijn en presenteert een indrukwekkende lijst van toonaangevende, spraakmakende en grensverleggende vrouwen die de afgelopen jaren een verschil hebben gemaakt. Het WOMEN Inc. Festival vindt vanaf 2010 ieder jaar plaats in Amsterdam.

Een beweging waar ook jongere en allochtone vrouwen zich in herkennen. In 2007 boekte WOMEN Inc. succes met een nog grotere tweede editie van het WOMEN Inc. festival, met een imposante line-up aan gasten, waaronder Prinses Maxima, de Franse presidentskandidate Ségolène Royal, Wouter Bos (Vice-premier), Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER), Morris Tabaksblatt (voorzitter raad van bestuur Unilever), Neelie Kroes (Europees Commissaris) en nog vele anderen.

“WOMEN Inc. Prinses Maxima te midden van sterke vrouwen,” (Metro 03-12-’07)

Je kunt nog kaarten bestellen, ga naar http://www.womeninc.nl

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: