MOMO & PARK HOTEL.. THE ALBUM




Ik werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de nieuwe hotspot Momo, het is al een tijdje de place to be in de stad. Eigenlijk is Momo de nieuwe Palladium.
Palladium wil je niet meer dood gevonden worden als 30 plusser, alhoewel het wel leuk zou zijn om een keer een revival van de Palladium event te organiseren, al die inmiddels veertigers even terug te zien! Donderdagavond was echt the place to be. Nu dus Momo. Prachtige locatie. Prachtig klassiek gebouw en mooie strakke inrichting, maar wel warm en sfeervol!

Bij Momo dus de lancering van de de cd’s “MOMO” en “THE LIVING ROOM”. Bij binnenkomst konden we de klanken al horen, lekker lounge en relaxed. Zo was de sfeer ook. Iedereen nam een hapje en drankje. Ik kon eerlijk gezegd Chris Zippel niet vinden. De producer van de CDs. Ik zat ook te wachten en te wachten op een echte introductie, maar niets van dat. Terwijl het publiek maar bleef binnenstromen en de borrel tot 20.00 uur was begon mijn rammelende maag tekeer te gaan. Helaas was er nog steeds geen officieel startschot voor lancering de CDs. De wijn begon er aardig in te slaan op een lege maag,...dus toch maar even snel telefonisch een reservering gedaan bij Dynasty. Heerlijk Thais, Cantonees eten! Om 20 uur gingen we toch echt weg, gelukkig in de goodybag de twee CDs. Daar heb ik van kunnen geniten in de auto, en ja, zeker een succes te noemen, heerlijke funcky klanken, lekker autorijden muziek.

Chris Zippel, de producer van de twee cd’s, heeft nummers geschreven voor de Pet Shop Boys en produceerde plaatjes met Robbie Williams en Ich&Ich.

"THE LIVING ROOM"
Deze muzikale ode aan de heerlijk royale living room van het Amsterdamse Park Hotel vormt de ultieme mix tussen ontspannende loungemuziek, doordachte sounds, samba en meeslepende bijna meditatieve geluiden in een gloednieuw jasje. Relax en laat je betoveren door magistrale muziekmeesters als Bliss, Tosca, Chill Factor 5 en Dusko Goykovich.

"MOMO" the album
Laat al je zintuigen prikkelen door MOMO. Proef, voel en luister naar de sound van Amsterdam’s hotste restaurant. Binnen een perfecte weergave van MOMO's unieke, fun-loving sfeer komt een funky house-groove met zinderende baslijnen en speelse gitaarsounds overgoten door een vleugje discobeats. Laat je meeslepen door fenomenale tracks van Nederlands eigen Adani & Wolf, Raoul Mente en Rencause met mixen van Jazanova en Genuine.

"MOMO' en "THE LIVING ROOM" zijn verkrijgbaar bij: het Park Hotel, MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Amazon.com, iTunes en diverse grote download sites.

Veel luisterplezier!

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: