Maikel Assink grote winnaar van Coiffure Awards 2009



Uitreiking van dit grote onafhankelijke evenement was afgelopen zondag 17 mei in de RAI Amsterdam.
Normaliter vind ik de RAI nogal groot en onpersoonlijk, maar de organisatie had het goed aangekleed, door de ruimte met veel gordijnen en mooie LCD schermen aan te kleden. Daarbij stonden er allemaal ronde, witte tafels, mooi gedekt en mooie witte stoelen. Het was een gala op en top. Iedereen zag er zeer gedressed uit. Voor de pers was er een aparte VIP ruimte beschikbaar. Alleen was dat in een aparte benedenzaal, waarbij je dus niet live bij de uitreiking aanwezig was.
Dat vond ik minder handig van de organisatie. Zo maak je niet echt de sfeer mee en mocht je via een video meekijken. Uiteindelijk zijn wij toch boven in de zaal beland met een stoel achter in de ruimte. Dat was toch even een beter uitzicht op de genomineerden en de zeer enthousiaste winnaars en uiteraard presentator Beau van Erven Dorens. Kleine tegenvaller waren de kapsels van Fiona en Lieke, die als award uitreikend presentatrices zich toch wel iets meer konden uitdossen voor dit kappersevent.
Mijn complimenten voor de prachtige fotopresentaties van de genomineerden. Wat een kunstwerk zeg, professionele fotograven o.a. armando branco, fotograaf rikkers.
Maikel Assink heeft dus gewonnen op basis van : puur haar, puur vrouw en puur sfeer.
Iets wat mooi is, moet je mooi laten. Past helemaal in de tijdsgeest van nu!

Hel was een erg geslaagde gala, helemaal toen Gerard Joling acte van presence gaf. Je kunt zeggen wat je wilt, maar zijn haar zat in ieder geval wel goed! En de rijk gevulde goodybag maakte de avond compleet, mijn haar zal weer helemaal glanzen met Schwarzkopf hairtreatment! Kijk ook op www.coiffureaward.nl

(farah van der zijden)

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: