Fashion goes to Rotterdam

Bridges to Fashion, een initiatief van stichting Trafik en Historisch Museum Rotterdam
heeft bedacht om Oost (Turkije) en West (Nederland) bij elkander te brengen. Van 18 tot en met 21 september staat heel Rotterdam in het teken van Mode. Maar niet alleen mode, ook films, tentoonstellingen, talkshows, en een designer-sale op verschillende locaties in Rotterdam met Turkse invloeden. Nederlandse en Turkse deelnemers zijn o.a. Edwin Oudshoorn en Ilja Visser, Ãœmit Ãœnal.
Verder lezingen van Mai Elmar (Chief Marketing Officer Rotterdam), José Teunissen (lector modevormgeving ArtEZ): over wat de positie is modeontwerpers in beide landen en hoe is hun relatie met de commercie.

Wil je een echt designerskoopje op de kop tikken?
Op 20 en 21 september hoeft niemand hoeft met lege handen naar huis. Jurkjes van Best Behavior, topjes van Presque Fini, tassen van Vlieger & Vandam: exclusieve fashion items van aanstormend talent én high end fashion labels zijn te koop in de Hilton Ballroom, onder het Hilton Hotel.
Je begrijpt het al, ik als fashionista ben zeer benieuwd naar de jonge ontwerpers van het oosten. Meer informatie op http://www.bridgestofashion.com/

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: