GEURIG MOEDERDAG GESCHENK




Geurig moederdag geschenk


 Moederdag staat vaak in het teken van lekkere geuren en luchtjes. Vaak wordt gekozen voor de traditionele bos ruikers of een fles parfum. Veel moeders houden ook van lekkere luchtjes in huis. Voor deze moeders biedt Lampe Berger een ideaal Moederdag cadeau. Lampe Berger verspreidt een subtiel huisparfum en reinigt tegelijk de omgevingslucht.

Nare luchtjes verdwijnen en maken plaats voor een neutrale lucht of een geur naar keuze.
Dit jaar introduceert Lampe Berger speciaal voor Moederdag de Gift set Floralie. Een modern, romantisch model voor een lief en charmant geschenk. Beide modellen zijn enigszins gematteerd. Floralie Mauve is lichtroze gematteerd met een delicate zwarte bloemenprint en Floralie Givrée is de licht wit gematteerde variant met transparante bloemenprint.
                            
Het model heeft een mooie ronde vormgeving en de zware, ronde zilverkleurige dop zorgt voor de finishing touch.
Verpakt in een mooie lente-achtige giftbox samen met 180 ml parfum. Het is het zachte en fruitachtig parfum Délicat Osmanthus.
Verkoopadviesprijs: € 45,00.
Moederdag valt dit jaar op zondag 14 mei. 
Meer informatie en verkoopadressen: www.lampeberger.nl. 


Hoe werkt Lampe Berger?De Lampe Berger ziet eruit als een glazen sierfles met er bovenop een poreuze vuursteen met daaraan vast een dikke lont. Deze lont wordt in de speciale Lampe Berger vloeistof geplaatst, waarna de vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit. Door de warmte van de gepatenteerde brander verdampt de door de lont opgezogen vloeistof. De kern van de vuursteen wordt 200 graden, deze temperatuur zorgt ervoor dat de kwaliteit van het huisparfum behouden blijft. De hete gepatenteerde brander buitenkant wordt ongeveer 500ºC. De diffusie met katalyse elimineert de moleculen die verantwoordelijk voor ongewenste luchtjes



Farah van der Zijden 
Julisa Doa Morsi 

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: