NIEUW: Home Couture@Covanderhorst Amstelveen: Ontdek de nieuwste textiel designs, muurbekleding en accesoires trends


Farah@HomeCoutureEvent Co van der Horst Amstelveen 

introductie Eigenaar Stephan van der Horst 


Stephan van der Horst en zijn liefde voor textiel
  

     

                                                  




Amstelveen, 20 oktober 2023

Het recente Home Couture Event bij Co van der Horst in Amstelveen was niet zomaar een evenement; het was een viering van de pracht en praal van luxe homedecor. Als Fashion, Lifestyle en Luxury blogger, ben ik altijd geĆÆntrigeerd door de wereld van Fashion & Haute Couture, en dit event lag perfect in het verlengde van mijn smaak. Waarom? Omdat rijke textielstoffen in je huis warmte, uitstraling en luxe toevoegt, net zoals lichtdesign de sfeermakers zijn van je ruimte. Textiel mag niet worden onderschat , want ik als persoon hou van voelen en aanraken. Fluwelen stoffen, reliĆ«f in muren, of echte linnen, geven vaak een ongeĆ«venaarde rijke uitstraling, en dat is iets wat ik persoonlijk enorm waardeer.

Co van der Horst: Waar luxe en gastvrijheid samenkomen

Wat het Home Couture event bij Co van der Horst zo speciaal maakt, is niet alleen de prachtige nieuwe collecties, maar ook de gastvrije sfeer die je hier ervaart. Deze plek is de ultieme bestemming om je interieur naar het volgende niveau te tillen en persoonlijk advies op maat te krijgen. Alles wat je nodig hebt, vind je hier onder Ć©Ć©n dak.




Zakelijke lunchroom: waar Kunst en Businessbabes elkaar ontmoeten

Bij mijn zakelijke ontmoetingen, waar ik 1 op 1 Brand, Marketing en PR consultancy bied, maak ik graag gebruik van de kunstzinnige lunchoom op de tweede verdieping. Het is de perfecte plek om te brainstormen met klanten in een inspirerende omgeving. Wat dit interieurparadijs zo bijzonder maakt, is dat je geen 'drempel' voelt om naar binnen te stappen. Het team staat altijd klaar om je vrijblijvend advies te geven, en hun enthousiaste aanpak maakt het een plek waar je steeds weer naar terugkeert. 



Een Ontmoeting met Karin Sajo

Een van de meest opwindende momenten van het event was ongetwijfeld de kans om Karin Sajo te ontmoeten. Deze Parijse ontwerpster, met een indrukwekkende achtergrond in de Haute Couture bij Dior en als rechterhand van iconen als Jean Paul Gaultier, bracht haar passie voor kleur en materiaal naar het interieur. Haar nieuwe collectie is een zintuiglijke reis, waarin verschillende couturetechnieken, zoals borduurwerk, speciale verfbehandelingen en quilting, zijn toegepast op stoffen die je normaal niet in interieurtextiel zou verwachten, zoals gabardine. Haar ontwerpen bieden een breed palet aan kleuren en materialen die je zeker zullen inspireren.



Arte's Prachtige Muurbekleding

Arte, bekend om haar innovatieve en trendsettende muurbekleding, opende haar nieuwste shop-in-shop bij Co van der Horst. De nieuwe behangcollectie is adembenemend, en ik was vooral onder de indruk van de Metal x patina, Arabian Nights en Babylon collecties. De Babylon collectie bracht me terug in de tijd, geĆÆnspireerd op de kunst uit MesopotamiĆ« en de Tuinen. De panelen zijn werkelijk uniek en brengen geschiedenis en moderniteit op een prachtige manier samen. Ze transporteren je naar een ver verleden met hun betoverende ontwerpen.






 


HoulĆØs' Decoratieve Passementen

De ontwerpers van Co van der Horst, Denise en Esther, hebben in samenwerking met HoulĆØs een unieke kussencollectie ontwikkeld. HoulĆØs staat bekend om haar decoratieve franjes en passementen, en Madame Pompon reisde zelfs vanuit BelgiĆ« om ons te laten zien hoe deze prachtige details een prachtig interieur kunnen afmaken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken, en deze collectie voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke ruimte.



Duurzaamheid en Slimme Systemen met Luxaflex

Luxaflex en domotica-expert Krijtenberg hebben de handen ineengeslagen om duurzaamheid en slimme systemen te combineren bij Co van der Horst. De nieuwe collectie van Luxaflex legt de nadruk op duurzaamheid en bewijst dat gerecyclede materialen geen concessies hoeven te doen aan comfort en sfeer. Het is geweldig om te zien hoe technologie en design samenkomen om ons dagelijks leven te verbeteren. Daarnaast biedt raambekleding ook een bepaalde vorm van isolatie. En hoe fijn is het als je met 1 knop op de afstand  je raambekleding kan bedienen. 



Little Greene's Sweet Treats

De kleurenwereld van Little Greene is uitgebreid met de Sweet Treats collectie, geĆÆnspireerd op iconische desserts en zoete lekkernijen zoals madeleine, affogato en ganache. De warme, neutrale honing-, karamel- en chocoladetinten voegen een zoete en gezellige sfeer toe aan elke ruimte. Wat nog beter is, is dat Little Greene zich inzet voor sociaal en ecologisch verantwoorde productie, met 300 jaar decoratieve geschiedenis als inspiratie.

Het Home Couture event bij Co van der Horst was een geweldige ervaring en een bron van inspiratie voor iedereen die van luxe homedecor houdt. De collecties van Karin Sajo, Arte, HoulĆØs, Luxaflex en Little Greene hebben mijn verwachtingen overtroffen en laten zien dat er geen grenzen zijn aan creativiteit en innovatie in de wereld van interieurdesign.



    Bedankt voor het lezen van mijn persoonlijke blog en meer informatie op : www.covanderhorst.nl

Farah van der Zijden - Fashion, Lifestyle, Travel en Welness blogger.

#LuxuryHomedecor, #HomeCouture, #Interieurdesign, #TextielTrends, #Amstelveen en #CoVanDerHorst #blogger #lifestyleblogger #luxuryblogger #businessbabeswithglamour














































Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: