TRAVEL: MYALPHENWELT resort WELNESS & GREEN TRAVEL



Infinity Pool @MYALPENWELT Resort ****S
Uitzicht vanuit My Alphenwelt Resort ****S
DJ op het dak 
Happy Ski vakantie 

Familie vriendelijk hotel 

Mooiste restaurant met een amazing view
It going to be a white Christmas...

Ook zomers prachtig natuurgebied 


Hele familie wintersport pret


Exclusief Welness Binnenbad

Amazing view 
Romantisch overnachten onder de sterrenhemel



GO GREEN: DUURZAME TOERISME BIJ MY ALPHENWELT RESORT 

* Welness en duurzaam gaan heel goed samen met hernieuwbare energie opwekkers

* Reizen zonder schuldgevoel en bijdragen aan de natuur kan nu bij My ALPENWELT resort

* E-autopark, thermisch Zonne-energiesysteem en recycling


Wil je van de winter duurzaam reizen en lekker wandelen, skiĆ«n of -ebiketochten doen? Omringt door adembenemende natuur? En wetende dat je als businessmom met glamour ook met je gezin schaamteloos kan genieten en je kan baden in luxe, zonder dat je je schuldig hoeft te voelen qua verspilling van water, energie etc. Boek dan zeker MY ALPHENWELT RESORT.


Sprookje in de bergen My Alphenwelt resort


Welness en duurzaam gaan heel goed samen als je innovatief met de natuur omgaat. Je leeft in een sprookje als je aankomt in de bergen bij  My Alphenwelt resort  die het nieuwe 5 sterren wintersport resort omringen in Kƶnigsleiten in het Salzburger Land. Daarom heeft dit wellness- en lifestyleresort een duurzaam "Go Green" concept in het leven geroepen. "De natuur waarin we hierboven op de Gerlospas wonen, is een juweel. We moeten haar respecteren en in stand houden", vindt de gastheer. Actueler en belangrijker dan ooit: Hannes Krƶll-Schnell zet zich in zijn exclusieve resort in voor de bescherming van het klimaat en voor hernieuwbare energie.

 

Ultramoderne thermische Zonne-energiesysteem zorgt voor hernieuwbare energie


Een ultramodern thermisch zonne-energiesysteem verwarmt de hele zwembadzone van het resort en grote delen van het hotel. Deze grote "output" van energie is te danken aan de intense hoogtezon en de talrijke mistvrije dagen in de Zillertal Arena. Sinds enkele jaren beschikt MY ALPENWELT Resort over een eigen warmtekrachtkoppelingsinstallatie voor de opwekking van warmte en elektriciteit. "In 55.000 bedrijfsuren hebben we al meer dan een miljoen kilowattuur energie kunnen produceren", aldus de manager van het resort. Van het e-autopark voor het personeel en de gasten tot het eigen zonne-energiesysteem voor het opladen van de e-voertuigen: MY ALPENWELT Resort gaat voor groene mobiliteit. Met een nieuwsysteem voor het verzamelen van herbruikbare afvalstoffen recyclet het hotel belangrijke grondstoffen. 


Nooit zonder licht of warmte


Dankzij een doeltreffend noodstroomconcept kan  bij een stroomstoring veilig de hele werking van het hotel voortzetten.   

 

Ligging My Alphenwelt My Alphenwelt resort

Met zijn ligging op een zonneplateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern staat het MY ALPENWELT Resort garant voor bergliefde en momenten van geluk. Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. VĆ³Ć³r de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten. Het uitzicht op de winter: MY ALPENWELT Resort****s ligt direct aan de piste van het grootste skigebied van het Zillertal.


Farah van der Zijden 


Nieuwsgierig en geĆÆnspireerd? Aanvragen en boeken bij: holiday@alpenwelt.net

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: