Nieuw AVÈNE: het huidverzorgingsprodukt voor de gevoelige huid

Avene: Dé verzorging voor de gevoelige, intolerante en allergische huid is momenteel verkrijgbaar in Nederland.
Deze producten van Eau Thermale Avène, in Frankrijk het nummer 1 huidverzorgingsmerk voor de gevoelige huid, zijn nu verkrijgbaar bij alle apotheken in Nederland, waaronder de Mediq Apotheek.

Het dermo-cosmetische merk is expert op het gebied van de gevoelige huid en heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten. In alle producten is het thermale water van de bron Avène - uit het gelijknamige zuid Franse stadje - verwerkt. Meer dan 300 studies hebben aangetoond dat het thermale water van Avène de beste samenstelling heeft om de huid te kalmeren, herstellen én verzachten. De Avène producten zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook een aanvulling op de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis.

Unieke eigenschappen en beperkte mineralen
Het thermale water van Avène heeft een unieke samenstelling die uitermate geschikt is voor de gevoelige huid. Voor ieder huidtype heeft Avène de juiste verzorging. De producten zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Ook voor de jonge onzuivere huid en de gevoelige huid van kinderen en baby’s biedt Avène verzorgingsproducten. Bovendien heeft Avène een verzorgingslijn met zonnebrandproducten die de huid beschermen tegen korte én lange UVA en UVB stralen.


Waterspray voor dagelijkse en dermatologische verzorging
Avène heeft een spray met 100% thermaal water uit de unieke bron. Deze spray gebruikt men bijvoorbeeld na het ontharen of verwijderen van make-up, maar ook bij de verzorging rode babybilletjes. De spray biedt verzachting en verzorging bij dermatologische aandoeningen, zoals roodheid, jeuk, irritaties na dermatologische behandelingen en als nazorg bij chirurgische ingrepen. Verder kan het thermale water in de spray ook verkoeling bieden tijdens een warme zomerdag en bij zonnebrand.

Verkrijgbaarheid
De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn vanaf medio mei verkrijgbaar in Nederland bij 230 vestigingen van Mediq Apotheek. De consumentenadviesprijs varieert van € 6,49 tot € 27,99.

Ikzelf heb het al meerdere malen gebruikt en ik ben erg enthousiast. Mijn rode neus in de winter (bij kou en nattigheid), is minder geworden. Ik heb nu na het reinigen van mijn gezicht, minder last van een trekkerige droge huid en de dagcreme van Avene is licht en trekt lekker snel in. Ik zou jullie wel adviseren om langs de Mediq Apotheek langs te gaan voor persoonlijk advies. Zij kijken ter plekke naar je huid en geven onafhankelijk en deskundig advies. Beter dan al die dicht geplamuurde dames bij de Douglas, die er verveeld bij staan te kijken. Bij de Mediq apotheker wordt er echt tijd voor je genomen.

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: