Trendy wijnen met persoonlijke boodschap! online te bestellen, leuk als kerstkado!




10 november wordt 94Wines.com gelanceerd: een innovatief wijnconcept uit Nederland

Mijn wijn
Op 10 november wordt een geheel nieuw wijnconcept gelanceerd: 94Wines.com. Kwaliteitswijnen uit Frankrijk in een eigentijdse fles zonder traditionele labels, maar mét nummers en herkenbare kleuren. Welke wijn bij jou in de smaak zal vallen, is eenvoudig te achterhalen. Op de site 94Wines.com kun je namelijk een WineID test doen en er binnen twintig seconden achter komen wat jouw wijn is. Vervolgens sla je je profiel op, zodat ook je vrienden weten wat je lekker vindt (en de juiste wijn meebrengen als ze langskomen).

Wijnen & Prijzen
Alle wijnen zijn met zorg geselecteerd en afkomstig uit Frankrijk. Elk nummer staat voor een eigen druivensoort en streek. Het fijne aan de wijnen op 94Wines.com is dat ze niet alleen goed zijn, maar ook betaalbaar: de wijnen variëren in prijs van € 5,99tot € 9,99.

Persoonlijke boodschap
94Wines.com maakt gebruik van de nieuwste technieken. Zo kun je via de site een fles wijn voorzien van een persoonlijke boodschap. Van je boodschap - of dat nu een tekst, foto of filmpje is – wordt door 94Wines een QR code gemaakt die op de fles geplaatst wordt. Als de ontvanger met zijn iPhone een foto van deze code maakt, kan hij de boodschap zien!

Het brein achter de wijn
94Wines is een concept uit de koker van jonge ondernemers en vrienden Sander de Jonge (24) en Lucas Tieleman (24).

Ga dus snel naar www.94Wines.com

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: