Eye fashion Gala een groot succes




Zaterdag 22 november was het chique Huis ter Duin in Noordwijk het decor van het eerste FĂȘte de la Vue. Naast de vele bekende Nederlanders, journalisten en stylisten waren de zelfstandige opticiens goed vertegenwoordigd. Zij waren de gastheer van dit spectaculaire evenement en lieten deze avond opnieuw zien toonaangevend te zijn als het om (zonne) brillenmode gaat.

Onder het genot van een culinair hoogstaand diner werden er drie awards uitgereikt door organisator Dick van der Niet.

De awards werden in de wacht gesleept door prominente personen van de Nederlandse modepers. De eerste award werd in ontvangst genomen door Antoinette Degens voor de mooiste shoot in Elle magazine. De tweede prijs werd gewonnen door de Grazia. Hoofdredacteur Hilmar Mulder ontving deze onderscheiding voor de algemene aandacht die Grazia besteed aan brillen. Michou Basu, hoofd Mode & Beauty Telegraaf, werd beloond voor de journalistieke aandacht die zij besteed aan de optiek.

Na de awards werden de gasten verrast door een spectaculaire catwalkshow, waarin alle nieuwe zonnebrillentrends voor zomer 2009 werden getoond. Bastiaan van Schaik verzorgde de styling en zette wederom een mooi geheel neer. Naast de brillen werden de modellen aangekleed in de nieuwste collecties van onder ander LaDress en Tony Cohen.

De foyer werd na het diner omgetoverd in een grote dansvloer. Onder leiding van DJ Sunny werd het Eye Fashion Gala op een memorabele wijze afgesloten.


Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: