Opening nieuwe hotspot Sucre in Amsterdam was geslaagd!






Amsterdam april 2011, Hobbemastraat 2. Sucre, de nieuwe hotspot om te chillen, eten en te loungen.

We kennen allemaal Vossius nog wel en The Mansion. Allemaal zitten ze er niet meer. De tijdsduur van zo´n horeca tent is opvallend kort. Nu proberen de nieuwe eigenaren Peter Scholte en Joachim Fleury hun inmiddels geslaagde concept aan de Amstelveense weg, hier te lanceren in dit prachtige monumentaal pand. Locatie is top. Het kruist aan het Vond, uitzicht op de gracht en vlakbij de PC Hooftstraat. Alle ingredienten zijn er. Maar gezien de steeds korte historie aan horecafaciliteiten, lijkt het wel of er iets is met het pand. Ingewijden van Amsterdam zeggen dat het spookt....

Alleen niet met de openingsavond. De rode loper stond klaar. Valet Parking was geregeld. Iedereen was benieuwd naar de inrichting en het nieuwe luxe concept. Bij binnenkomst kregen we een heerlijk glaasje prosecco en daarna gingen we al die mooie zalen bezoeken. Iedere zaal met een uniek concept. Rechts de huiselijke sitting room. Met luxe wereldse desserts en heerlijke thee van Harney§Sons. De nieuwe thee uit Amerika, geheel biologisch met ontzettend veel smaken, is de perfecte afternoon tea. Verder is er een goede wijnwinkel aan boord. Erg slim. Beneden is er een hele grote professionele keuken. Met 2 houten tafels. En een enorme wijnkelder, te zien achter glas. Hier kunne speciale, intieme kookworkshops worden gehouden. Ziet er erg smaakvol uit.

De twee bovenste verdiepingen lenen zich uitstekend voor speciale bedrijfsevenementen. Er kunnen op maat gemaakte prive-events worden georganiseerd. Vooral helemaal aan de top, de zolder zeg maar, is zo gezellig en knus. De opkomst was op deze avond overweldigend. Met een goede DJ en een live band was de sucre sfeer helemaal top! De doelgroep was vooral zakelijk. Dit is ook een ideale plek om after work borrels te houden. Ga het zelf zien, beleven en vooraf proeven!
Meer info op www.sucrerestaurant.nl
Open vanaf 1900 tot 2300 uur en maandag en zondag gesloten.

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: