Op zoek naar jouw droombaan? Droombaanhotel.nl

Eindelijk een ontzettend leuk concept voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan die bij hun identiteit past! Geweldig idee! Lekker loungen, jezelf omringen in luxe, en nadenken over de toekomst. Ik zie mijzelf al helemaal zitten, onderuit gezakt op een leren bank, en dromen over die sportieve BMW X5 waar ik gisteren nog een proefrit in heb gemaakt, maar helaas toch de sleutels weer heb ingeleverd, wegens het dure prijskaartje. Wil iedereen dat niet? Leuk werken, je passie volgen, waar je intens gelukkig van wordt en in materieel opzicht ook helemaal gebakken zitten?! Kan dat wel samen? Hm, lijkt mij nogal lastig, maar volgens Huub kan het! Wat ik ook sterk vind, is dat hij focust op je sterke punten. Ik geloof namelijk niet in het verbeteren van iemands zijn zwakke punten. Een chaoot wordt nooit pietjeprecies zelfs niet met 10 timemanagement cursussen, maar is wel erg creatief op zijn of haar manier.

Ik geloof sterk in visualisatie. Dat kun je zeker wel doen bij http://www.droombaanhotel.nl/, in zo'n luxe omgeving, met jacuzzi, sauna, welness.
De meeste ondernemers ideeen komen vaak tijdens ontspanningsmomenten zoals in bad of bed.

En omgeving speelt ook zo'n belangrijke rol! De Jordaan, hartje Amsterdam is zeker inspirerend. Beter dan een Vinex-achtige wijk, of een kille industrieterrein, of zo'n geijkte hutje op de hei brainstorm! Nu ben ik geboren in Amsterdam en is het voor mij the place 2 be.

Ook geinteresseerd om je droombaan te vinden, lees hieronder het verdere officiele persbericht!

Farah van der Zijden


PERSBERICHT

Huub van Zwieten, oprichter van Talentenbureau TalentFirst, realiseert een uniek concept: midden in de Amsterdamse Jordaan, een DroomBaanHotel in een omgetoverde timmerfabriek. In dit hotel vinden gasten, onder intensieve begeleiding, zichzelf en hun loopbaan opnieuw uit. Het hotel bestaat uit twee luxe appartementen en is ontworpen met alle benodigde faciliteiten om in een reis je DroomBaan te ontdekken.


Het DroomBaanHotel is bedoeld voor verblijf tijdens de tiendaagse DroomBaanReis. Tijdens deze reis
ontdekken deelnemers hun talenten en hoe ze dat kunnen vertalen naar een (volgende) betaalde baan.

TalentFirst coaches begeleiden deelnemers intensief gedurende de reis. Daarnaast gaat de deelnemer
actief aan de slag. Hij ontmoet, ontdekt en ervaart welke zaken in werk echt bij hem of haar passen. De tien dagen worden op maat ingevuld, met als resultaat dat de deelnemer zichzelf opnieuw uitvindt op
werkgebied. Het traject levert niet alleen inzichten op maar ook een concrete vertaling naar werk en een
uitgewerkt actieplan om je DroomBaan te vinden.

Het DroomBaanHotel

‘Ontwerp het appartement van je hipste vrienden!’ Met die opdracht heeft ontwerpbureau Kuub een bijzonder mooi design afgeleverd. Het DroomBaanHotel is ingericht om actief werk te verzetten én in luxe te kunnen ontspannen.Dat het DroomBaanHotel midden in de Jordaan ligt, is geen toeval. De Amsterdamse wijk is het hart van ondernemersschap en levenskunst. De Jordaan wordt als springplank van inspiratie gebruikt voor de DroomBaan-Reizigers.

Huub van Zwieten

Huub van Zwieten, ondernemer en voorman van het 20 koppige Talentenbureau TalentFirst, heeft er zijn
werk van gemaakt om dromen te realiseren. Hij leert zijn klanten hoe dit te doen. Dit doet hij middels zijn
column in de Telegraaf, lezingen, seminars en inmiddels 7 boeken. Maar bovenal geeft hij zelf het voorbeeld door zijn eigen dromen te realiseren. Het DroomBaanHotel is daarvan nu het meest in het oog springende voorbeeld.

TalentFirst

Talentenbureau TalentFirst realiseert droombanen en gelooft dat werken leuk kan zijn, als je tenminste het
juiste werk doet. Zo’n twintig trainers/coaches helpen daarbij vanuit bijzondere panden in Amsterdam,
Amersfoort en binnenkort in Eindhoven, Rotterdam en Barcelona.

Enabling great lives. Live your talents. Dat zijn de thema’s van TalentFirst.
- Huub van Zwieten – http://www.huubvanzwieten.nl/

- Projectmanagement door Antoinette Poortvliet – http://www.denieuwepoortvliet.nl/

- Ontwerpbureau KUUB – http://www.kuub.nu/

- Bouwbedrijf J. C. Nieuwenhuizen – http://www.jcnieuwenhuizen.nl/

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: