PERSOONLIJKE REVIEW: Saro Moves: Krachttraining en Yoga in een les! The Best of Both worlds
Saro Moves: Kracht en Balans in slechts een Half Uur

Afgelopen maandag mocht ik ervaren hoe Saro Moves haar les geeft bij Studio Aalsmeer. Mijn interesse werd gewekt door haar website, waarin ze niet alleen de belofte doet van ' krachttraining' en 'continu presteren' wat ik als drukbezette businessmom al de hele dag doe...maar ook 'oor en oog' had voor je innerlijke welzijn. Want hoe voel je je in de ratrace? En hoe ga je van "aan" ook weer "uit' en dat het liefst in 1 fitnessles. The best of both words? Haar doel is niet zo zeer: "je moet afvallen, strakker worden, of een bodybuilder worden" haar missie & visie is: Voel je gewoon goed na mijn persoonlijke les, met mijn aandacht en methodiek! En het is mooi meegenomen dat je ondertussen ook werkt aan je spieropbouw en lenigheid. 

Ideaal dus voor diegenen onder ons die net als ik, altijd in de weer zijn. Ondernemende vrouwen die geen tijd hebben voor te lang sporten, heen en weer rijden en ook nog de kids naar bed moeten brengen etc. Bij Saro Moves gaat het anders. Want Saro Moves is een vrolijke, energieke dame, die je spontaan opvangt als je binnen bent in haar ruime fitnesszaal. Best een grote ruimte voor een relatief klein en intiem clubje PT les. Bij de entree krijg je direct een kop thee of koffie aangeboden. De sfeer is er huiselijk. Je mag zelfs je kind meenemen. Ik nam mijn broer mee, zijn vriendin Toby en mijn beste vriendin Michele. Want we wilden zelf ervaren hoe deze personal trainer krachttraining en yoga combineert om jou sterker te maken, zowel fysiek als mentaal. We zaten eerst een kwartier heel gezellig te kletsen. Zo gezellig dat we bijna de tijd waren vergeten om te gaan trainen.

De uitdaging was om meer in balans te gaan voelen, en dit alles in een knappe, compacte sessie van slechts een half uur. 

Misschien vraag je je af hoe dat in vredesnaam mogelijk is, en dat is waar Saro Moves haar magie onthult. Ze heeft haar unieke aanpak verfijnd in Personal Training en tot een nauwgezet trainingschema van slechts 30 minuten, die je kracht geeft en je weer in harmonie met jezelf brengt.

Een Half Uur dat echt telt!

Saro Moves begint haar sessies met een intense 15 minuten durende krachttraining. Ik stond er versteld van wat je in zo'n korte tijd kunt bereiken. Deze burst van activiteit zet je spieren aan het werk en geeft je de energieboost die je nodig hebt. Daarna komt de welverdiende cooldown van 15 minuten. Deze is niet alleen gericht op het fysieke herstel, maar ook op het mentale herstel. De combinatie van krachttraining en yoga zorgt ervoor dat je je fris en energiek voelt. 

Tijd is kostbaar en Saro Moves respecteert dat

Saro Moves is niet alleen een meester in het optimaliseren van je tijd, maar ze waardeert ook de jouwe. Haar lessen beginnen stipt op tijd, zodat je zonder vertraging aan je dag kunt beginnen. Geen excuses meer om je training over te slaan! En dat is voor mij best een uitdaging om op tijd te zijn...zeker als drukbezette ambitieuze business mom.

Sokken en Comfort geen probleem!

Een ander aspect dat Saro Moves uniek maakt, is dat je geen strakke sportschoenen hoeft te dragen. Je kunt gewoon je sokken aanhouden. Het draait allemaal om comfort en het vrij kunnen bewegen zonder enige belemmeringen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, waarin je je echt op je gemak voelt.

De Essentie van de cooldown

De cooldown is niet zomaar een moment om te ontspannen. Saro Moves leidt je door prachtige rekoefeningen die helpen om spierpijn te voorkomen en je lichaam te ontspannen. Je verlaat de sessie zonder die vervelende spierpijn. 

Persoonlijke Aandacht, Groepssfeer

Saro Moves houdt haar groepslessen bewust klein, met maximaal vier deelnemers. Dit betekent dat je niet verdwaalt in de menigte, maar persoonlijke aandacht krijgt. Saro Moves is er om je te corrigeren, aan te moedigen en te ondersteunen op jouw fitnessreis.

Betaalbare kwaliteit

En hier is het beste deel: dit alles is beschikbaar vanaf slechts 15 euro per persoon. Waar anders kun je zo'n kwalitatieve fitnesservaring vinden voor zo'n toegankelijke prijs?

Wij als klein clubje deelnemers waren echt enthousiast. Zie ook de beelden. De energie zat er goed in en ook het einde was helemaal relaxed. De volgende ochtend totaal geen last van spierpijn, terwijl we in het begin best zwaar hadden getraind! Ik vind het echt een unieke combi van eerst kracht en dan yoga in een!

Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Saro Moves en haar unieke aanpak? Bezoek haar website en ontdek hoe ook jij kunt profiteren van haar energieke, verfrissende sessies. Jouw lichamelijke en mentale kracht zijn slechts een half uur verwijderd, en met Saro Moves als jouw gids, ben je op weg naar een nieuw niveau van welzijn.

Check haar website op: https://uplift-sports.nl/over-saro/

Farah van der Zijden


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: