Uitreiking Talkies Terras Award spetterend succes!



De Talkies Magazine award uitreiking in het Restaurant Sophia in Amsterdam Zuid.
En wie o wie heeft de award gewonnen? Juist Ja. Sophia!
Voor ons-kent-ons, al zeer bekend als zomerterras, na een dag hard werken. Ook het eten was verrukkelijk, natuurlijk allemaal onder de hoede van Ron Blauw. Allemaal keurig uitgediend en uitstekend verzorgd. Wel jammer van het weer. Typisch weer Nederland. Het weer is hier net als een lichtknopje; Zon aan, Zon uit en daarna spetters. Dat mocht de pret niet drukken, want iedereen bleef lekker buiten staan bij de professionele warmte terraskachels.

Ook werd de Talkies Terrasspecial 2009 met succes gelanceerd. Het terras van restaurant Sophia was goed gevuld met BN’ers, restaurateurs, prominente zakenmensen. Daarbij was er een loting en een perscollega van mij, viel gillend in de prijzen!
Een minicruise gewonnen! Erg leuk!

De presentatie was in handen van de charismatische Quintis Ristie en Kristina Bozilovic. Kristina, die verantwoordelijk is voor tv&concept bij Talkies Magazine, overhandigde de Talkies Terras Award 2009 aan culinair directeur van Sophia, Ron Blaauw. Samen lanceerden zij de jaarlijkse Talkies Terrasspecial met achterin het magazine een handige guide met leuke terrassen waar je deze zomer kunt genieten. De Talkies Terrasspecial 2009 ligt vanaf vandaag in de winkel. Kijk ook op www.talkiesmagazines.nl

(Farah van der Zijden)

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: