Foto's Grande opening Hudson's Bay in Amsterdam

G
CEO opent de deuren

Op de fiets met de nieuwste collecties naar Hudson Bay

De belangstelling was groot van de pers en publiek bij Hudson Bay opening Rokin AmsterdamRooftop grand cafe, oosterse keuken


Heerlijke Coffee!


Ruim opgezette opstelling 

Geslaagde outfit gescoord


Louis Vuitton vintage bags

Must have: Karl LagerFeld bags

Shop in Shop MARCAIN

Opening Rokin 49 Hudson's Bay warenhuis
Ik was gisterenochtend bij een geslaagde opening van Hudson's Bay. We stonden met een behoorlijke menigte pers en publiek voor de deur te wachten. De eerste gelukkigen (50 man/vrouw) kregen een goodybag bij binnenkomst. Het pand ziet er van binnen ruim en licht uit. Hoge plafonds. Het personeel was erg vriendelijk, er werd zelf luid geapplaudisseerd voor ons bij binnenkomst.

Mijn eerste indruk
De inrichting, de sfeer, het heeft totaal niet het gevoel van de 'oude' V&D. Ik vind het veel eigentijdser. Meer Scandinavische look, veel 'blond' , wit en veel planten. Kortom, ruim opgezet inclusief de kleedkamers. Je kunt goed om de collecties heen lopen qua kledingrekken. De kleding collecties is voor ieder wat wils, alleen de prijzen liggen wel zeker hoger dan de 'oude' V&D. Ze hebben upgrade, luxury, hippe merken als Zoe Karssen, Armani, MarcCain en Karl LagerFeld, LEUKE BAGS van hem gespot! Casual merken, zoals o.a. Tommy Hilfigger, Scotch &Soda, Denham, etc. zijn er ook te vinden. Zelf ben ik 'geslaagd' met het merk Opus. Gezien de prijzen, cq merken strategie ligt het m.i. dichter bij Byenkorf aan. Het deed mij ook denken aan Marks & Spencer in Den Haag. Alleen is dat wat klassieker. Dit winkelconcept is erg toegankelijker en vriendelijk. Het pand is in ieder geval altijd de moeite waard om te bezoeken. Vooral bovenin is het fantastisch om iets te eten, of te drinken, de koffie was top! Verder was het nog even zoeken naar de menukaart. De prijzen variƫren van 5 euro tot 25 euro en meer.

Neem zelf een kijkje, ze gaan binnen een rap tempo nog meer vestigingen openen.
Kijk ook even op www.hudsonsbay.nl voor de online winkel!

Farah van der ZijdenFarah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: