Wendy van Dijk lanceert nieuwe WENDY en deelt prijzen uit!

Groots en meeslepend debuut Kim Feenstra als fotograaf

Met Wendy van Dijk, actrice, presentatrice, moeder, etc.
Collage van Kim Feenstra

Mooi gezegd!Wendy van Dijk en Kim Feenstra


Kim Feenstra

Collage WENDY #13
Persuitnodiging
Ik werd uitgenodigd om de lancering bij te wonen van WENDY door PR bureau MissPublicity. Haar magazine lees ik graag, omdat het iets dieper gaat dan alleen nice 2 knows en nieuwe trends, het gaat er ook om hoe je de balans goed houdt tussen lifestyle en innerlijke rust. Daarnaast vind ik Wendy van Dijk een leuke, ondernemende vrouw. Een businessbabe met glamour. En ook stoer. Vriendelijk en toegankelijk.
Het was dus een genot om haar live te ontmoeten en bij te praten hoe ze alle 'ballen'' in de lucht weet te houden. Ze heeft de mazzel van een goed netwerk met ouders, een lieve vaste oppas etc. Dat geluk heeft ze. Anders zou ze ook vastlopen. Toen ik met haar op de foto ging, voelde ik mij eventjes als een dikke gedrocht. Ze is zo rank en slank. Het is niet zo dat ze er niets voor hoeft te doen, ze gaat regelmatig (4 x per week) naar Bikram yoga. 40 graden hitte en rekken en strekken. Hm, best heftige workout. Afijn, ik heb mij direct ingeschreven om hopelijk de 10-rittenkaart te winnen. Dat is wel nodig, als ik nog deze zomer bikini proof wil zijn.

In het nieuwe magazine van WENDY - Een zoektocht naar geluk - ontketent Wendy van Dijk en haar team een unieke actie door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk dóen’ geeft Wendy niet alleen zichzelf en haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus. De grote trekkers van het nieuwe nummer van WENDY zijn verder een zeer openhartig interview met Beau van Erven Dorens (die nieuws heeft!) en het sensationele debuut van model Kim Feenstra als fotograaf. En ook heeft Wendy zelf een bijzondere ontmoeting met Koningin Máxima…

Doorbraak Kim Feenstra
Ze was al finaliste in RTL’s Het Perfecte Plaatje, maar in de Lente-editie van WENDY breekt Kim Feenstra volledig door als fotograaf van een glossy magazine. De sexy en spannende manier waarop zij topacteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Benja Bruijning en Birgit Schuurman voor de camera verleidt, is van internationale klasse. Kim: ‘Fotografie geeft me iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn…Door het fotograferen leer ik zo veel over mezelf.’
Het resultaat van de shoots was zo rijk en verbluffend dat de redactie van WENDY besloot er maar liefst 26 pagina’s voor uit te trekken en daarmee het blad extra dik te maken. Over de oerkracht waarmee ze werkt: ‘Als al die drama’s in mijn leven er niet waren geweest, had ik nooit zo’n drive gehad.’ WENDY besloot onmiddellijk Kim Feenstra vast aan zich te binden.

WENDY & BEAU
Wendy van Dijk trok zelf, hand in hand met de bloemrijke presentator, een dag door het Amsterdam van Beau van Erven Dorens en dat leidde uiteindelijk tot een typische Beau-actie die in het Vondelpark voor grote commotie zorgde. Wendy ontlokte Beau ook een primeur die deze week bekend zal worden. De presentator vertelde verder kwetsbaar en gevoelig over zijn grote doorbraak met The Amsterdam Project, zijn vaderschap, de bizarre avonturen in Beaufort en zijn ambities richting de toekomst. ‘Nog tien jaar knallen, dan is het klaar.’

Quotes uit WENDY #13
‘Ze dachten allemaal dat ik gek was. Wat ik heb gedaan, is echt niet veilig.’ (Beau van Erven Dorens)
‘Even lucht, even wat ruimte. Dat was de tip van Máxima.’ (Wendy van Dijk)
‘Als ik lesbisch was, zou ik proberen Anouk te versieren’ (Halina Reijn)
‘Vergeet niet dat je billen hebt’ (styliste Manon Meijers)
‘Sammie vindt dat Katja en Thijs veel beter kunnen koken’ (topkok Freek van Noortwijk, de vriend van Katja Schuurman)
‘Ik wil reizen en fotograferen en later een groot huis met honden, kippen en heel veel kindjes en als ik kindjes krijg ga ik ook een biografie schrijven’ (Kim Feenstra)
‘In het begin van onze relatie kon Sophie zeggen: ik vond het super gister, maar vandaag weet ik het even niet. Baf.’ (Waldemar Torenstra)
‘Aan Bikram Yoga ben ik wel een beetje verslaafd; ik doe dat het liefst vijf keer per week’ (Angela Schijf)

OOK LEUKE PRIJZEN WINNEN?
Kijk voor meer informatie op wendyonline.nl/winnen

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: