MISFIT LANCEERT LIMITED EDITION SHINE 2 MISFIT X POKETO






Misfit lanceert limited edition Shine 2: Misfit x Poketo


Misfit kondigt met trots een Limited Edition van de Shine 2 activity tracker aan: de Misfit x Poketo. Misfit en designermerk Poketo maken samen een fashion statement: de zwarte sportband met de door Poketo ontworpen kleurrijke print met roze en blauwe accenten geeft de roségouden Shine 2 en een abstracte maar tegelijkertijd ook speelse uitstraling.

Misfit, producent van veelzijdige draagbare technologie met een focus op modieus design, is zeer enthousiast over de samenwerking met Poketo. De designfilosofie van Poketo past namelijk perfect bij die van Misfit: het bedrijf werd opgericht vanuit de behoefte alledaagse gebruiksvoorwerpen een kunstigere uitstraling te geven. De speelse en stijlvolle ontwerpen weerspiegelen het leven in San Francisco en de Bay Area, waar Poketo bijna 15 jaar geleden begon.

Net als de Misfit tracker is ook de De Misfit Shine 2 Limited Edition X Poketo always on, dankzij de vervangbare batterijen die 6 maanden meegaan. De Shine 2 Poketo hoeft dus nooit opgeladen te worden en kan altijd worden gedragen. Onder het stijlvolle design van de Misfit Shine 2 ligt krachtige technologie verborgen, die activiteit en slaap meet en kan de gebruiker trilnotificaties geven, bijvoorbeeld bij inkomende telefoongesprekken of Whatsapp meldingen. In combinatie met een multicolor LED, biedt Shine 2 ook kleurrijke meldingen bij inactiviteit, telefoonnotificaties en een stil alarm. Shine 2 is waterbestendig tot een diepte van 50 meter.
Poketo is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam. Het bedrijf werkte eerder samen met merken als Nike, Disney en Nordstrom, en werkt regelmatig samen met kunstenaars. Met de Misfit Shine 2 tracken gebruikers moeiteloos hun beweging, calorie-inname en de kwaliteit van hun slaap. Dankzij Misfit x Poketo doen ze dit nu nog stijlvoller dan voorheen.


Farah van der Zijden 
Julisa Doa Morsi 


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: