ST. STUDIO START ACTIE 'RETURN TO PARADISE' IN SAMENWERKING MET LEGER DES HEILS







Modeontwerper en zakenvrouw Olcay Gulsen lanceert volgende week haar terugkerende actie 'Return to Paradise'. Met deze actie kunnen consumenten de iconische SuperTrash Paradise jeans inruilen tegen een nieuw exemplaar uit de ST. studio jeans collectie met een korting van 50%. De oude SuperTrash jeans worden ingeleverd bij vaste samenwerkingspartner Leger des Heils en krijgen een nieuw leven via het Reshare programma.
 
De 'Return to Paradise' actie komt voort uit de relatie tussen het merk ST. studio en het Leger des Heils. Al eerder lanceerden ST. studio en het Leger des Heils het Lifelong Fashion Recycle Programme. Met deze doorlopende actie kunnen consumenten niet langer gebruikte items uit de ST. studio The Essentials collectie retourneren en ontvangen vervolgens een korting op een nieuw item uit deze collectie van ijzersterke klassiekers, die elke vrouw in haar kast moet hebben.
 
Het filmpje met Olcay Gulsen over de actie kun je bekijken op de volgende link:  https://www.youtube.com/watch?v=ZxrZBECx_7w.
 
De 'Return to Paradise' actie loopt van 6 oktober tot 13 oktober en is geldig in alle ST. studio stores en Shop-in-Shops in de Bijenkorf.
 
#returntoparadise
 
Over ST. studio
In 2014 lanceerde Olcay Gulsen het succesvolle label SuperTrash waarmee zij de kloof dichtte tussen de grote ketens en dure designermerken. Inmiddels is het modelandschap behoorlijk veranderd en is er niet alleen een verlangen naar hypersnelle mode, maar ook naar tijdloosheid en karakter. Met het oog op deze ontwikkeling introduceerde Olcay in 2016 naast SuperTrash het nieuwe merk ST. studio: vrouwelijk, krachtig, cool en tegelijkertijd high end, verfijnd en geraffineerd. ST. studio is verkrijgbaar via onze eigen brandstores, shop-in-shops en op www.ststudio.com.



Farah van der Zijden
Julisa Doa Morsi


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: