SHOW THE LOVE WITH EMBRACED JEWELS LOVE COLLECTION






Met de komende feestdagen voor de deur is een armband uit de Love Collection van Embraced Jewels het ideale cadeau om te geven aan een dierbaar iemand. Maar ook met een verjaardag of andere speciale gelegenheid zijn deze armbanden hét perfecte geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de Love Initial bestaande uit één initiaal in een hart. Of voeg 2 of 3 initialen van geliefden, kinderen, ouders of vrienden samen in een rondje. De armbanden worden uitsluitend op bestelling gemaakt en zijn zeer persoonlijk. Het mooie nieuws is dat de Love Collection al vanaf € 88,- verkrijgbaar is. Ongeacht welk model of kleur goud. De sieraden worden in een prachtige giftbox, geknoopt geleverd. 

De Love Collection communiceert dat vriendschap en liefde voor altijd verzegeld kunnen worden en bestaat uit initialen, charms en sterrenbeelden. Deze armbandjes zijn eindeloos te combineren met een satijnen koord als armband of met een 14-karaats massief gouden armband of ketting. De gehele love collectie is verkrijgbaar in geel-, rosé- en witgoud.




Shirley Dubbelboer en Madelon Swinkels die het merk ruim twee jaar geleden begonnen ontwerpen alles zelf De productie vindt plaats in Italië, België of Eindhoven. Afgelopen periode is de collectie enorm uitgebreid met onder andere sterrenbeelden (Embraced by the universe), de Chained Collection (bestaande uit kettingen en armbanden), de exclusieve ICE Collection lijn met diamanten en sinds kort ook de Double & Triple the love collectie (met twee of drie initialen in een rondje), bar kettingen en diamanten ringen met initialen. En daar blijft het niet bij. Het populaire merk komt binnenkort met nog veel meer mooie en kwalitatieve sieraden.

Alle sieraden van Embraced Jewels zijn exclusief via de webshop te koop. De levertijd bedraagt maximaal 10 dagen.



Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: