NOOIT MEER DE VERKEERDE GEZICHTSCRÈME !



PERSONAL CREAM

Ieder heeft zo zijn dagelijkse huidverzorging, maar wist je dat je ook de verkeerde gezichtscrème kan gebruiken ? Met de Personal Cream in ieder geval niet meer ! Zou het niet geweldig zijn wanneer je eindelijk een gezichtscrème zou kunnen vinden die aan alle eisen van jouw huid voldoet? Een crème die niet langer te vet of te droog is of die irriteert. Die daarnaast de juiste smeerbaarheid heeft, voordelig is in gebruik, heerlijk ruikt en bovenal een ware weldaad is voor jouw huid. Met de crème van Personal Cream is dit allemaal mogelijk. De organisatie houdt zich namelijk bezig met het exact opmaat maat maken van natuurlijke huid crèmes. Door gebruik te maken van digitale optische scans en het gebruik van biosensoren is het team van Personal Cream in staat om juiste de ingrediënten voor jouw receptuur te bepalen.

HUID ADVIES OP MAAT 

Door gebruik te maken van het digitale intakeformulier en het uploaden van een foto zijn de medewerkers van Personal Cream in staat om een zeer nauwkeurige analyse te maken van jouw huidbehoeftes. Afhankelijk van jouw huidtype en huidverstoringen wordt er gekeken welke basis-oliën, etherische oliën en kruiden het beste bij jou passen. Deze ingrediënten zijn waar mogelijk van biologische herkomst.

HUIDKLACHTEN 

De crèmes van Personal Cream kenmerken zich door sterk voedende, hydraterende en regenererende eigenschappen. Door de passende formule gaat jouw huid er veel voller en frisser uitzien, waardoor lijntjes vervagen en je er beter en jonger uit gaat zien.
Ook bij huidklachten zoals een extreem droge huid, eczeem, psoriasis, acne en couperose is deze crème een fantastische ondersteuning.

 LUXUEUZE DISPENSER MET JOU EIGEN NAAM EROP 

De unieke crème wordt vervaardigd onder professionele omstandigheden. Na de bereiding van de receptuur wordt een luxe airless dispenser afgevuld die wordt voorzien van jouw eigen naam. Vandaar de naam "personal"! Er is een dispenser van 100ml en een kleine van 15ml voor in de toilettas. Je hebt daarbij de keuze uit een gouden of zilveren dispenser. De levertijd is ongeveer 3 tot 4 dagen. 


Kijk voor meer informatie over Personal Cream of voor een directe bestelling op:
www.personal-cream.com.




Farah van der zijden
Julisa Doa Morsi

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: