Bragi ’s Werelds eerste slimme, draadloze oordoppen komen naar Nederland










Onmisbare gadget voor de businessbabes
’s Werelds eerste echte draadloze, slimme oordoppen genaamd The Dash komen naar de Benelux. Geweldig geluid en de unieke pasvorm zorgen voor de ultieme ervaring tijdens het sporten, zwemmen, motorrijden of gewoon in het dagelijks leven! Met een opslag van 4GB en waterdicht tot 1 meter diepte, is The Dash in te zetten in elke tak van sport. Waar en wanneer u maar wilt. Thuis, onderweg, op de fiets of in de sportschool. The Dash zit u niet in de weg én geeft u daarnaast feedback over al uw prestaties.

Eenvoudig te bedienen

The Dash is eenvoudig te bedienen via een unieke aanraak-interface op de oordoppen. Daarnaast is het mogelijk om met The Dash onderwater te zwemmen en kan het systeem optreden als geluidsversterker, als gehoorapparaat. Wilt u uzelf even afzonderen in een drukke trein of vliegtuig? Dan kunt u via The Dash ook het geluid van uw omgeving uitzetten dankzij de functie; Audio-transparency die dit filtert. Muziek kunt u afspelen via een Bluetooth verbinding met uw Smartphone of dankzij de 4GB opslag, direct vanaf The Dash zelf.

The Dash is in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij Xando Benelux Bragi distributeur.

Over Bragi

Bragi is een Duits bedrijf opgericht in 2013 door Nikolaj Hviid. Een jaar later is het bedrijf live gegaan op het crowdfunding platform Kickstarter met hun eerste product: The Dash. Dankzij de combinatie van een slimme, draadloze koptelefoon kan de gebruiker naar muziek luisteren, prestaties bijhouden én communiceren. Met meer dan 16.000 donateurs werd de campagne van Bragi de meest succesvolle Europese campagne ooit.

Check it out

Benieuwd naar de mogelijkheden of geïnteresseerd in een demo van The Dash? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie
Info@bragistore.nl
038-4254060



Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: