Staande ovatie voor solo-toneelstuk:Farida van den Stoom Dreamgirl 2.0






Ontroerend en grappig tegelijk, Farida van den Stoom verrast het publiek

AMSTERDAM, 20-12-2015 -Gisterenavond ging het toneelstuk Dreamgirl 2.0 van actrice Farida van den Stoom in première in het Bijlmerpark in Amsterdam. De zaal was uitverkocht en de eindregie is gedaan door een bekende van de toneelgroep Amsterdam: Peter Eversteijn.



 “Een schrijnend verhaal over gestrande dromen, verpakt in humor en verrassende soundbites. Het stuk gaat over de strijd omhoog van een Antilliaanse vrouw, voorbij afwijzing en jaloezie en de hele zaal krijgt een training in loslaten en op tijd pakken wat op je pad komt. Een persoonlijk verhaal met lef gespeeld!”  vertelt mevrouw Ernestine Comvalius, directrice Bijlmerpark theater.

 “Ik had er erg veel zin in om het toneelstuk Dreamgirl 2.0 te spelen. Ik stond ’s ochtends op, vol energie en voel nog steeds de adrenaline door mij stromen! Wat een prachtig compliment, om een staande ovatie, in ontvangst te nemen.“

vertelt Farida van den Stoom, veelzijdige actrice na het spelen van haar première afgelopen zaterdag 19 december 2015.

“Wat ik voornamelijk het publiek en de maatschappij wil meegeven, is dat de eeuwige zoektocht naar roem en rijkdom, ook zijn schaduwkanten kent. Je ziet alleen de successen in de media, maar weinig de weg ernaar toe. Immers, het draait in onze Westerse maatschappij altijd om succes; de winners mentaliteit! Het toneelstuk laat zien dat je nooit je dromen hoeft op te geven, ondanks de vele teleurstellingen. Soms moet je loslaten om je kansen te kunnen pakken. Dit solotoneelstuk heb ik recht uit mijn hart gespeeld om het publiek te vermaken en te inspireren. De reacties waren enthousiast en ontroerend!”  aldus Farida ven den Stoom.

Over Farida van den Stoom

Farida van den Stoom, veelzijdig actrice en model is bekend van tv serie Rozengeur & Wodkalime en de theatercomedy Snorder en een reeks opvallende bekende commercials. Ze maakt haar debuut in het door haar zelf geschreven toneelstuk Dreamgirl 2.0

Voor meer informatie kijk op www.allfarida.com

Farah van der Zijden

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: