Check glamourous jouw e-Health: polar loop crystal met Swarovski stenen



 
Polar Loop Crystal.


POLAR LOOP CRYSTAL

Een sieraad, net zo krachtig en intelligent als de persoon die ‘m draagt.



Techologie, fashion & lifestyle
Polar Loop Crystal, de ideale combinatie van technologie en schoonheid, overgoten met kristallen van Swarovski.
Polar, de grondlegger van draagbare sport- en gezondheidstechnologie en meer dan 35 jaar leidend op het gebied van hartslagmeting innoveert opnieuw met het meest originele geschenk voor vrouwen met een actieve levensstijl: de Polar Loop Crystal.

Activiteit gids
Polar Loop Crystal is emblematisch voor de onverzettelijke wil van Polar om een actieve levensstijl voor iedereen, onder alle omstandigheden, mogelijk te maken. Hij is overgoten met 30 Swarovski® Crystals, ingelegd in een gedetailleerd uitgewerkte polsband die op maat gemaakt kan worden voor de perfecte pasvorm. De Loop Crystal houdt nauwkeurig je beweeg- en slaappatronen bij, waarschuwt wanneer je te lang zit, begeleidt je tijdens je training en informeert je met betrekking tot inkomende berichten op je smartphone. Zo ontstaat een sieraad dat net zo krachtig en intelligent is als de persoon die ‘m draagt.

Smart meldingen
Even intelligent als aantrekkelijk; stappen, verbrande calorieën, trainingen en slaap worden door de Loop Crystal nauwkeurig bijgehouden. Een subtiel trilsignaal markeert dat het weer tijd is om te bewegen. Het is de perfecte accessoire die je helpt tijdens een hectische dag verbonden te blijven met je omgeving, hij trilt en geeft tekst weer op het led-display zodat je weet wie je belt en informeert je over inkomende berichten en afspraken in je agenda. 

Mobiele connectiviteit
Loop Crystal is overgoten met 30 Swarovski Crystals die zijn ingelegd in twee decoratieve stroken van gepolijst metaal (rvs). De witte armband van zachte silicone kan op maat gemaakt worden en wordt gesloten met een smalle gepolijste metalen (rvs) sluiting. Met een subtiele aanraking van de band worden de 85 afzonderlijk geplaatste led’s op de display van Loop Crystal gewekt en wisselt de gebruiker tussen verschillende weergaves.
Om gebruikers te motiveren richting een actievere levensstijl biedt Loop Crystal persoonlijke begeleiding door middel van Polar’s unieke smart coaching functies. In de Polar Flow app en webservice voert de gebruiker informatie als leeftijd, geslacht en gewicht in samen met een bijpassend dagelijks activiteitenpatroon. Op basis hiervan stuurt Polar Flow persoonlijke activiteitsdoelen en geeft inzicht in effect van activiteit en tips om gemotiveerd te blijven voor een dagelijkse actieve levensstijl.


De activiteit volgende armband die fitness combineert met fashion!
Gun jezelf dat fitte gevoel of benadruk met de Loop Crystal hoeveel je om (de gezondheid van) je familie en vrienden geeft. In combinatie met de prachtig uitgewerkte verpakking laat de Loop Crystal zich uitpakken als het prachtig cadeau.
Polar Loop Crystal is vanaf November 2015 te koop voor €159,95. Zie polar.com voor verkooppunten.



Farah van der Zijden













Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: