NIEUWE HOTSPOT: W Hotel spectaculaire opening in Amsterdam


 
Doutzen Kroes arriveert bij W Amsterdam en MR PORTER voor de feestelijke opening van het vijfsterrenhotel. Het feest werd bezocht door onder meer Lieke van Lexmond, Viktor & Rolf en Nicolette van Dam. Meer dan 1000 genodigden genoten van bruisende optredens van onder andere Sunnery James & Ryan Marciano en UK-rapper Tinie Tempah










Foto credits RVDA


















Feestelijke opening van W Amsterdam en MR PORTER met onder andere
Doutzen Kroes en Lieke van Lexmond 



Ik ontving een speciale VIP uitnodiging van Lyddia RoyComm (Public Relations consultant) van www.roycomm.com voor een veelbesproken nieuw W Hotel dat in hartje centrum is gesitueerd. 
Nu kom ik vaker op openingen en borrels en feestjes, alleen was dit wel een supergeslaagde, gezellige, drukbezochte party zeg, waar ik zeker de day after nog van heb genoten. Allemaal A-list people in 'tha house' van de incrowd uit Amsterdam. 

Het was een professioneel en goed georganiseerd party. Mooie aangeklede modellen (door Bas Kosters) bij de entree. Vriendelijke gastvrouwen. Bij de ontvangsthal keurig verwelkomd met Champagne. Daar stond ook de 'wall of fame' gereed en kon je uitgebreid foto's maken als een 'famous star'. Nu was het even afwachten, want die sterren kwamen vanzelf binnen wandelen. Opeens stond Doutzen Kroes naast mij en ik keek met bewondering naar haar. Wat een knappe vrouw en moeder zeg, oneindige benen en een vriendelijke uitstraling. Ik was zo van slag, dat ik dacht dat de party hier in de ontvangsthal was. Welnee! het grote spektakel was boven op het dak. De Pool Party! Jawel, Amsterdam is eindelijk een hotel rijker met een heus zwembad. Ik kon niet wachten om naar boven te gaan, om dit zwembad met eigen ogen te bewonderen. Ik fantaseerde al, nippend aan een cocktail, baantjes te trekken op een hete zomerdag…

Nadat we ons door de knappe meute heen worstelen, konden we het zwembad zien. Het zwembad is nogal smal en langwerpig. Ik voorspel dus dat je achterelkaar moet zwemmen en over elkaar heen terug...Niet echt groot dus. Eerder een soort 'pierenbadje'. Maar wel een verwarmde versie. En het uitzicht is subliem! 

We gingen snel weer naar binnen, want bij de MR PORTER bar ging het feest knallend door. De Gin Tonics werden rijkelijk geschonken. En het 'dak' ging eraf toen Sunnery, jawel de man van Doutzen ging spelen. De voetjes gingen van de vloer en het mooie publiek ging swingen. En dat ging door tot een uur op 01.00. Ik heb ontzettend genoten. Wat een goede sfeer zeg! Dit was toch wel het feest van het jaar, met allemaal BN-ers, Fashionista’s, fotografen, kortom  'Tha Bom' dat je als 'incrowd' niet mocht missen!

Er bleken ook 'secret parties' te zijn in een hotelkamer gestyled door Bas Kosters en een soort Karaoke kamer. Helaas heb ik dat gemist. Ik kwam ook zoveel bekende relaties tegen. Ik moet echt nog eens terug om het hotel rustig te bekijken en te genieten van een After Work borrel bij MR Porter. Het interieur wat ik tussen de mensenmassa zag, zag er in ieder geval veelbelovend, design, stijlvol en chic uit! Kortom, W Hotel I will be back!

Farah van der Zijden

Over W Hotels Worldwide
W Hotels is een eigentijds, door design geïnspireerd lifestylemerk en de innovator in de sector met 46 hotels en resorts (retreats), waaronder 17 residenties van het W-merk, in de meest bruisende steden en exotische bestemmingen ter wereld. Inspirerend, iconisch, innovatief en invloedrijk: W Hotels biedt de ultieme insider access, met een unieke mix van trendy design en passie voor mode, muziek en ontspanning. W Hotels biedt een holistische lifestyle-ervaring die geïntegreerd is in de perceptie van het merk via eigentijdse restaurantconcepten, glamoureuze entertainment-ervaringen, stijlvolle retail concepten, karakteristieke wellnesscentra en inspirerende residenties. Met meer dan 16 jaar bewezen succes, is W Hotels op weg naar 60 hotels in 2017. W Hotels zijn aangekondigd voor Amsterdam, Shanghai, Tel Aviv, Abu Dhabi, Mumbai, Dubai, Amman, Jakarta, Panama, Muscat, Suzhou, Changsha, Chengdu, New Delhi, Kuala Lumpur, Shenyang, Marrakech en Brisbane. W Retreats zullen worden geopend in Goa, Phuket, Hainan, en Riviera May in Mexico. Voor meer informatie, bezoek 
www.whotels.com of www.facebook.com/whotels. Voor het beleven van de W Hotels lifestyle 24/7/365 kunt u terecht op www.wresidences.com. Volg @WHotels op Twitter en Instagram.
 

 

Over The Entourage Group
The Entourage Group is een ongeëvenaard hospitality imperium dat internationaal gerenommeerde concepten ontwikkelt en managed. De brede expertise van de groep komt voort uit jaren ervaring met de high end hotel branch, bedrijfsprocessen, en internationale fine-dining restaurants. Hierbij inspireren collectieve krachten en ervaringen The Entourage Group en streeft deze er altijd naar een nieuwe standaard voor de moderne hospitality te zetten. Onderdeel van The Entourage Group zijn MOMO Amsterdam, IZAKAYA Amsterdam, SHIRKHAN, The Butcher, THE DUCHESS, MR PORTER en de binnenkort te openen Entourage club, IZAKAYA Munich & IZAKAYA Hamburg





 





Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: