Spectaculaire Hästens Store opening: Limited Edition als eerbetoon aan de zadelmakerij


Cees Zuiderhout en Netty van der Veer

Onthulling door Jan Ryde 1 september 2015, Hästens Store in Amsterdam Zeeburg. 
Fotograaf: Amaury Miller



(links Eric Mostert eigenaar Hastens Store , Mr. Edgar F.L. Peer - Consulaat van Zweden, Jan Ryde Executive Chairman)

Bastiaan van Schaik



Monique Collignon en GlamourTV

Special Edition Ocean Blue
 

Gisteren was ik persoonlijk bij de onthulling van de Hästens Limited Edition 2000T. Deels wegens mijn lifestyle blog en deels wegens mijn werkzaamheden als freelance PR consultant i.c.m. Pressure. Het is altijd spannend een opening, veel geregel, veel bellen en mailen met de perscontacten. Gelukkig was de opkomst goed en waren de voorbereidingen voortreffelijk geregeld ook in samenwerking met het team van OostSlaapcomfort van Eric Mostert.

Eertbetoon aan zadelmakerij
Er was hoog bezoek van de Jan Ryde, vijfde generatie eigenaar en Executive Chairman uit Zweden. Hij onthulde een exclusief bed, waarvan slechts tweehonderd exemplaren worden gemaakt. Dit exclusieve bed is te verkrijgen tot het eind van dit jaar. Iedere eigenaar van de Limited Edition 2000T krijgt een certificaat dat persoonlijk ondertekend is door Jan Ryde. De Limited Edition is een eerbetoon aan Hästens haar afkomst als zadelmaker en voorzien van unieke, exclusieve details.

"Dit jaar vieren we met het Limited Edition bed onze oorsprong als gewaardeerd zadelmaker, geobsedeerd door een eindeloze zoektocht naar compromisloze kwaliteit. De Limited Edition 2000T is voorzien van diezelfde eigenschappen, ter ere van onze familietraditie met een vleugje luxe individualiteit. En natuurlijk is deze editie ontworpen voor een spectaculaire slaapervaring", aldus Jan Ryde, Executive Chairman Hästens.

De opening werd bijgewoond door een aantal exclusieve gasten, onder wie Mr. Edgar F.L. Peer - Consulaat van Zweden, mijn lieve vriendin society lady Netty van der Veer en modeontwerpster Monique Collignon. Collignon: “Hästens is de Rolls Roys onder de bedden.”

Zelf geloof ik in het belang van een goede nachtrust
Slaapproblemen komen steeds vaker voor: we slapen minder of niet diep genoeg. Voornamelijk ouderen en alleenstaanden hebben last van slaapproblemen*, of ouders met jonge kinderen, waar ik aan toebehoor. Als Business Mom heb ik soms slapeloze nachten omdat mijn kleine meid niet altijd doorslaapt. Dus hoe heerlijk is dan een goed bed!

Uit onderzoek blijkt dat men het belangrijk vindt, zo uitgerust mogelijk wakker te worden. Uit een onderzoek van de Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waakonderzoek (NSWO) blijkt dat driekwart van de werkenden gelooft dat je na een slechte nachtrust minder goed presteert; zowel op je werk als in de auto. Toch zit een kwart van de Nederlanders wel eens slaperig achter het stuur. “Hoe meer mensen op een dag te doen hebben, hoe minder tijd ze hebben om te slapen”, aldus Hans Hamburger, onderzoeker van de NSWO. Dit komt natuurlijk ook door de constante stroom aan social media aandacht en interactie online. We krijgen op een dag steeds meer prikkels binnen.

Jan Ryde: “Een goede nachtrust houdt je jong, het heeft effect op je hormoontoestand waarbij het verouderingsproces op een natuurlijke wijze wordt vertraagd.” Op de vraag wat hem, als Executive Chairman, wakker kan houden antwoordt Ryde: “Hästens zorgt voor een optimale nachtrust, maar mijn verloofde houdt mij nog wel eens wakker.”

Volgens Hamburger hebben mensen die investeren in hun slaapcomfort minder vaak slaapproblemen. Een comfortabel bed helpt je zelfs met het in slaap vallen. Tijd om te investeren in je slaapkamer!
Ik ga persoonlijk langs bij Eric Mostert voor een nieuw bed, want mijn bed is na (8 jaar) wel weer aan vervanging toe. En als je weet dat een Hästens bed 25 jaar garantie geeft, dan is de investering dubbel en dwars terugverdiend want dan slaap je voor ongeveer 1 euro per nacht op een heerlijk bed.

Farah van der Zijden

*blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ongeveer een vijfde van de bevolking van Nederland lijdt zelfs aan slapeloosheid.

Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: