Monique Collignon lanceert een nieuwe Demi Couture collectie

Fotografie : Sydney Korsse







Afgelopen zondag 26 april 2015 lanceerde Monique Collignon een Demi Couture collectie. Ze is weer helemaal back on track in modeland en verraste menig modeliefhebber met een nieuwe collectie. Anders dan de Haute Couture, welke vanwege het vele handwerk zeer arbeidsintensief is en het genummerde unica ’s betreft, is de gedachte achter de Demi Couture dat veel van onze klanten toch heel gesteld zijn op een bepaalde exclusiviteit waarbij ze per definitie niet de enige, maar zeker niet één van velen wil zijn.

Ready to wear
De collectie is zeer draagbaar en bevat vele ‘ ready-to-go’ jurkjes, bijpassende jassen, mantelpakken , jumpsuits en strapless avondjurk. Alles op eigen atelier gemaakt en aan te passen of zelfs voor de klant te maken ook eventueel in een andere kleur of stof. In de basic kleuren : wit, zwart, zand, koraal, oranje, fuchsia, zilver & nude. Met uiterst zorgvuldig uitgekozen exclusieve stoffen, zoals zijden chiffon, zijden Duchesse, linnen en katoen, Broderie, Anglaise, Zomerwol


Voor de drukke business babes met glamour
‘Empowering Women’ is Monique’s gedachte. Kleding om je ‘Inner Strength’ te benadrukken of om je de power te geven die je beoogt. Mode moet je een goed gevoel geven en tevens niet voor slechts één moment zijn. We hebben allemaal een druk bestaan en gaan van het ene moment in het andere.
‘Dress it up, dress it down’ is Monique’s visie. Durf te spelen met je garderobe zonder je elegantie te verliezen, bepaal je eigen stijl.

Dare to wear!

Meer over de collectie te zien op : http://www.moniquecollignon.com/NL/

Farah van der Zijden


Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: