Het luxe segment groeit weer. Succesvolle opkomst LXRY fair











Dat bewijst de LXRY fair maar weer. Afgelopen keer was het een groot succes. Meer dan 2000 standhouders hadden zich aangemeld. Volgens Yves Gijrath groeit de luxe industrie, het lijkt erop dat de economie weer aantrekt sinds de crisis in 2008 uitbrak. “Gezien het enthousiasme van de exposanten en een reeds uitverkochte VIP avond, durven wij nu al te zeggen: luxe kan weer”, aldus Yves Gijrath, die dit jaar Masters of LXRY terugkocht en de beurs zelfstandig heeft kunnen voortzetten. “Na een zware tijd hebben wij enorm hard gewerkt om dit jaar een prachtige editie van Masters of LXRY neer te zetten en daar ben ik persoonlijk heel erg blij mee.”

Waaronder ook het nieuwe volkomen elektrische automerk uit Amerika Tesla.Tesla Motors
Deze geweldige luxueuze auto blinkt uit in zijn klasse, met name door het strakke design. Het interieur van de auto is voorzien van een mega social media scherm, nog groter dan de gemiddelde iPad. Dus daar kun je wel makkelijk in werken, 24/7, als je onderweg even stilstaat. elektrisch rijden kan dus duurzaam maar ook luxe zijn!

Verder werd er een heuse society lunch georganiseerd voor Powervrouwen in de zakenwereld.
O.a. Christine Kroonenberg en een aantal bekende vrouwelijke BNers prikten een vorkje tijdens deze lunch. De gastvrouw leerde ons handige kneepjes van het netwerken. Vervolgens mochten we uitgebreid wandelen over de beurs en genieten van al het moois van de LXRY fair.

Highlights van de LXRY beurs 2013


Jan des Bouvrie House
Masters of LXRY heeft de eindexamenkandidaten van de Jan des Bouvrie Academie uitgenodigd om dit jaar de lobby van de beurs vorm te geven: omdat het belangrijk is om jong talent een kans te geven en creativiteit te stimuleren.

Hello Fresh
Helemaal nieuw én van deze tijd is The Market. Een sympathieke plek waar kleine, luxe en ambachtelijke bedrijven zich kunnen presenteren op 300 m2 plezier: kleine namen, grote kwaliteit.
Mijn persoonlijke voorkeur ging naar Hello Fresh. Een top concept voor werkende zakenvrouwen met kinderen, met weinig tijd. De verse producten worden per doos afgeleverd inclusief receptenboek. Nooit meer nadenken, wat moet ik nu weer koken? Ik vind daarom ook die verse soeppakketten zo ideaal. Alle verse, benodigde ingrediënten zijn al bij elkaar gezocht, je hoeft alleen te snijden en de pan in! Zo klaar dus.
Kijk op
www.hellofresh.nl voor dit unieke concept.

CuliAir
Met een eigen luchtballon vliegen, waarin chefkok Angelique Schmeinck diverse culinaire gerechten maakt



Electro World
Toont de nieuwste innovaties op het gebied van beeld, geluid en smart, zoals: De LG Curved OLED TV. Speciaal ingevlogen vanuit Japan en nog niet in Nederland verkrijgbaar: de Sony Ultra HD 4K Camcorder.

The Gallery Brummen
De grootste klasieke autodealer van Europa, toont spectaculaire en exclusieve oldtimers van merken als Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Mercedes, Porsche en Austin Healey.
LXRY’s favourites 2013:  veertien favoriete ontwerpen van Nederlandse couturiers, waaronder Addy van Krommenacker en Sheila de Vries.



Gassan Diamond
Presenteert op Masters of LXRY de grootste horlogecollectie van Europa op maar liefst 900 vierkante meter.
Lancering van de Limited Edition van Chopard, in samenwerking met Gassan: een witgouden dameshorloge vol bezet met Gassan 121 geslepen diamanten met een totaal gewicht van 8crt. Het horloge, de enige op de hele wereld, werd onthuld tijdens de VIP-Night.

Jacht
Te zien zijn de eerste beelden van het Super jacht J’Ade van het custom-building merk CRN, één van de merken die Lengers Yachts vertegenwoordigt. Dit mega jacht beschikt over ongekende luxe met een speciale ‘flooding’ garage waarmee men met een Riva het schip binnen kan varen om het jacht te betreden. Riva yachts presenteert tevens de aquariva 33. Helicopter van HeliCentre, de exclusieve helikoptervervoerder voor de gasten van het beste restaurant van Nederland Manoir InterScaldes in Kruiningen.
Dit jaar vond de twaalfde Masters of LXRY van 12 t/m 16 december plaats in Amsterdam RAI. Voor meer informatie zie www.lxry.nl
Farah van der Zijden









Farah van der Zijden

Freelance reporter over mode en lifestyle.

Geen opmerkingen: